Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΜΑ (ΕΟΠΥΜΥ) ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Στις  17 Οκτωβρίου θα αναχωρήσει η εθνική ομάδα mma της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ. για την Αγία Πετρούπολη στην Ρωσία, όπου θα διεξαχθεί το 2ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα mma της WMMAA. Στις 18 Οκτωβρίου θα γίνουν οι ζυγίσεις των αθλητών, σεμινάριο κριτών-διαιτητών καθώς και η γενική συνέλευση της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Το Σαββατο στις 19 θα γίνουν οι προκριματικοί αγώνες και οι ημιτελικοί και τελικοί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου. 
 Η εθνική ομάδα που προέκυψε από τις προκρίσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 22 Σεπτεμβρίου και μετά από κάποιες αναγκαστικές αντικαταστάσεις, είναι η εξής:
στα -66 κιλά ανδρών ο  Καραβασίλης Βασίλης (Ευβοϊκή Δύναμη - προπον. Παπαϊωάννου Γιάννης) αντικαταστάτης του πρωταθλητή Βαρδή Γιώργου από Leons Ζακύνθου
στα -70 κιλά ανδρών ο πρωταθλητής  Παπαγεωργίου Παναγιώτης ( Pit Bull Team - προπ. Σολομονίδης Σπύρος)
στα -84 κιλά ανδρών ο  Σταμούλης Παναγιώτης (Hellas Top Team - προπον. Δημητρίου Δημήτρης) αντικαταστάτης του πρωταθλητή Αναγνωστόπουλου Γιάννη από Hellas Top Team.
στα -93 κιλά ανδρών  ο πρωταθλητής Ντόζης Διονύσης ( Leons Ζακύνθου - προπον. Λιβέρης Μπάμπης )
στα +93 κιλά ανδρών ο Κατσινόπουλος Γιώργος (MMA gym - προπον. Κατσινόπουλος Γ.- Μαρτζ Σ.) αντικαταστάτης του .... από τον Γ.Σ.Ηρακλή Αγρινίου.
 Δυστυχώς στα -77 κιλά ο πρωταθλητής Σπανιάς Βαγγέλης (Hellas Top Team) καθώς και ο δεύτερος Μπαρμπαγιάννης Βασίλης και ο τρίτος Κράνης Ιωάννης ( Γ.Σ.Ηρακλής Αγρινίου) δεν θα ταξιδέψουν με την Εθνική και η θέση μένει κενή.
   Ο πρόεδρος της ΕΟΠΥΜΥ Δημητρίου Δημήτης θα ηγηθεί της αποστολής και θα λάβει μέρος  στην προγραμματισμένη γενική συνέλευση της Παγκόσμιας ομοσπονδίας. Συνοδοί προπονητές Λιβέρης Μπάμπης και Παπαϊωάννου Γιάννης ενώ ο Αϊβάζογλου Παναγιώτης θα λάβει μέρος στο διεθνές σεμινάριο της ομοσπονδίας για τους διαιτητές-κριτές. 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου