Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Στους τελικούς του Κ-1 ΜΑΧ ο Μιχάλης Ζαμπίδης


Έτοιμος για την κορυφαία, διοργάνωση του Κ-1 ΜΑΧ είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης, έπειτα από τη νίκη του απέναντι στο Chahid “The Pitbull” Oulad El Hadj.
Την Πέμπτη 4/11 ο Ζαμπίδης και η ομάδα του θα αναχωρήσουν με προορισμό το Τόκυο για να συμμετάσχει στην τελική φάση του Κ-1 ΜΑΧ. Έτσι συγκαταλεγεται ανάμεσα στους 8 κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Δευτέρα 8/11 και εφόσον κερδίσει 3 αγώνες την ίδια ημέρα θα κατακτήσει τον τίτλο του Κ-1 ΜΑΧ! Μία ημέρα νωρίτερα, την Κυριακή 7/11, θα πραγματοποιηθεί τόσο η ζύγιση των αθλητών όσο και η Συνέντευξη Τύπου.

Πρώτος αντίπαλος του Iron Mike θα είναι ο Ιάπωνας Yuichiro "Jienotsu" Nagashima (γνωστός και για τις εκκεντρικές παρουσιάσεις του), ο οποίος και κατέκτησε νωρίτερα φέτος το Ιαπωνικό τουρνουά του Κ-1 ΜΑΧ, με 3 νίκες με ισάριθμα νοκ άουτς. Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει λίγη ώρα αργότερα στους ημιτελικούς το νικητή του ζευγαριού Giorgio Petrosyan (κάτοχος του τίτλου του Κ-1) και του Albert Kraus.

Μαζί με το Μιχάλη Ζαμπίδη στη μακρινή Ιαπωνία θα ταξιδέψουν οι Μπάμπης Παπαδόπουλος (βοηθός προπονητή του Γ. Μάλλιου), ο γυμναστής Αλέξανδρος Παπαδιονυσίου, ο γιατρός Βαγγέλης Στάμου και η manager του Τόνια Φουσέκη, με την πεποίθηση πως στην επιστροφή τους θα έχουν μαζί τη ζώνη του πρωταθλητή του Κ-1 ΜΑΧ.

Ο Iron Mike, λίγο πριν την αναχώρησή του από την Ελλάδα, δήλωσε: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Σίγουρα έχω κάνει ότι έπρεπε στην προετοιμασία μου ώστε να είμαι τη βραδιά του Κ-1 σε εξαιρετική κατάσταση για να έχω τη μέγιστη απόδοση για το καλύτερο αποτέλεσμα και να βγάλω «ασπροπρόσωπους» αυτούς που πιστεύουν σε εμένα».

Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
http://www.k-1.co.jp/en/event/2010/1108_max/index.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου