Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

EOT (TZOYNTO ) Στις 980.000 ευρώ το χρέος της ΕΟΤ

 
Στις 980.000 ευρώ, χωρίς σε αυτό να συμπεριλαμβάνονται οι αποδόσεις από μετακινήσεις μελών ΔΣ, προπονητών και διαιτητών, ανέρχεται το χρέος στην Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο. Αυτό προέκυψε από το νέο λογιστικό έλεγχο που έγινε στα ταμεία της ΕΟ Τζούντο, τα αποτελέσματα του οποίου ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Αναστάσιος Φυσικόπουλος στο πρόσφατο ΔΣ.
Ακόμη, κατά τη διάρκεια του ΔΣ ορίστηκαν οι πρόεδροι των επιτροπών (Ιεραρχίας & DAN, διαιτησίας κλπ), οι οποίοι μάλιστα επιφορτίστηκαν με τη συγκέντρωση βιογραφικών από όλους όσοι ενδιαφέρονται να τις στελεχώσουν. Η συγκρότηση των επιτροπών, θα συζητηθεί και θα οριστικοποιηθεί στο επόμενο ΔΣ της ομοσπονδίας.
Στο μεταξύ, εγκρίθηκε το πρόγραμμα των αγωνιστικών διοργανώσεων του εξωτερικού και του εσωτερικού για το υπόλοιπο του 2010. Αποφασίστηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών να πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Βόλου.
Τέλος αποφασίστηκε η κατάργηση του προπονητικού κέντρου της Κατερίνης, ενώ μετά από πρόταση των εθνικών προπονητών αποφασίστηκε να ιδρυθούν περιφερειακά προπονητικά κέντρα στις πόλεις: Ξάνθη, Γιάννενα, Λάρισα, Αθήνα (Άνω Λιόσια & ΣΕΦ), Σέρρες, Ρόδος, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Αμύνταιο.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΟΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου