Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

FCS KALI HELLAS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι –ισσες φίλοι και φίλες,
Μετά από το πρώτο επιτυχές Mediterranean Gathering που διοργάνωσε ο Σύλλογος FCS Kali Hellas με εισηγητή τον Παγκοσμίου φήμης και αναγνώρισης Δάσκαλο μας και ιδρυτή της τέχνης Tuhon Ray Dionaldo, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε και στο φετινό 2ο Mediterranean Gathering της σύγχρονης Φιλιππινέζικης Πολεμικής Τέχνης Filipino Combat Systems Kali.
Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Tuh...on Ray Dionaldo θα διδάξει στην χώρα μας την τέχνη «της λεπίδας και του ραβδιού», FCS Kali.
Για την φετινή χρονιά ο σύλλογος μας FCS KALI HELLAS καινοτομεί διοργανώνοντας μαζί με το καθιερωμένο ετήσιο πια Gathering και τους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες Kali(ραβδί και μαχαίρι) με όρους Blade sport .
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι και οι πρώτοι επίσημοι αγώνες Kali που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη με όρους Blade sport υστέρα από πρωτοβουλία του FCS KALI HELLAS. Η ομάδα του Blade sport είναι το αγωνιστικό κομμάτι της τέχνης του FCS KALI που μέχρι στιγμής λαμβάνει χώρα μόνο στην Κεντρική και Λατινική Αμερική. Οι αγώνες γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, ειδικό προστατευτικό εξοπλισμό και με πρωτοποριακούς κανόνες που προάγουν μαζί με το θέαμα και την υψηλή τεχνική κατάρτιση.
See More

Το πρώτο ευρωπαϊκό λοιπόν Blade sport Tournament είναι γεγονός και μαζί με τον Ιδρυτή της Τέχνης Tuhon Ray Dionaldo έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε και δυο από τους υπεύθυνους διοργανωτές Blade sport Tournaments της κεντρικής Αμερικής Manang Gigie Alunday και Manong Rich Verdejo.
Οι τρεις προσκεκλημένοι του Fcs Kali Hellas θα είναι και οι κεντρικοί Διαιτητές διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εγκυρότητα και αξιοκρατική διεξαγωγή των αγώνων . Οι Αμερικανοί εισηγητές θα εκπαιδεύουν καθημερινά την εβδομάδα πριν τους αγώνες και τα σεμινάρια, έλληνες και ξένους αντιπροσώπους της τέχνης στην διαιτησία έτσι ώστε να υπάρχει ένα αξιοπρεπές σώμα κριτών πέραν των κεντρικών διαιτητών.
Στο 1st Blade sport Tournament στην Ευρώπη μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές και εκπαιδευτές Φιλιππινέζικων Πολεμικών τεχνών ανεξαρτήτου εμπειρίας ή βαθμού αλλά και όσοι εκπαιδευόμενοι ή εκπαιδευτές έχουν στην ύλη της τέχνης τους την εκμάθηση ραβδιού-ων και μαχαιριού- ων ανεξαρτήτου τέχνης – τεχνοτροπίας.
Οι κατηγορίες είναι Short Blade, Long Blade, Double Blades, Single Stick και Double Sticks .
Το ακριβές πρόγραμμα είναι το εξής:
1. Παρασκευή 03-12-2010 , 18:00-21:00
Pre-Gathering - Σεμινάριο Εκπαιδευτών και μελών του FCS Kali από τον Tuhon Ray Dionaldo.
2. Σάββατο 04-12-2010,
10:00 -13:00 Εξετάσεις και Προαγωγή επιπέδου μελών και εκπαιδευτών του FCS KALI(Ελλήνων και Eυρωπαίων)
14:00-17:00 & 18:00-21:00 Ανοιχτό σεμινάριο από τον Ιδρυτή της τέχνης Tuhon Ray Dionaldo, , Manang Gigie Alunday και Manong Rich Verdejo

3. Κυριακή 05-12-2010
Blade sport Tournament, Blade & Stick Fighting (ώρα έναρξης αγώνων 10:00)

Τοποθεσία: Ο.Α.Κ.Α κλειστό προπονητήριο (Αίθουσα Yuugen)
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Νερατζιωτίσσης και Αρτέμιδος
(είσοδος έναντι parking του The Mall).

Κόστος Συμμετοχής:

70 Ευρώ οι δύο μέρες σεμιναρίων του 2nd Mediterranean Gathering
(με προεγράφη έως τις 20 Νοεμβρίου 60 Ευρώ). Η συμμετοχή μιας μέρας 50 Ευρώ.

Συμμετοχή σε μια κατηγορία του Blade sport Tournament +15 Ευρώ

Δεύτερη κατηγορίες 10 ευρώ, και κάθε πρόσθετη κατηγορία +5 Ευρώ,

5 κατηγορίες 40 Ευρώ. (Οι κατηγορίες είναι Short Blade, Long Blade, Double Blades, Single Stick και Double Sticks)

Για τους συμμετέχοντες από την επαρχία και το εξωτερικό έχει κλειστεί από τον Σύλλογο ξενοδοχείο δίπλα στο Γήπεδο και στην αίθουσα του Gathering.
Το ξενοδοχείο είναι το
Hotel Cybele (Κολοκοτρώνη 7 & Δαγκλή 151 2 - ΠΕΥΚΗ - ΑΘΗΝΑ)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: fcskalihellas@windowslive.com ή στα τηλέφωνα:

6948571036 begin_of_the_skype_highlighting 6948571036 end_of_the_skype_highlighting (Ι.Καριώτης) - 6972860790 (Δ. Αγγελής) – 6974310984 (Δ.Κατσιάρας)
(Αριθμός Λογαριασμού: 5146-040508-671 ΠΕΙΡΑΙΩΣ)

Η Παρουσία σας θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς!!

ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!!


Με τιμή και Αθλητικούς χαιρετισμούς

FCS KALI HELLAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου