Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Αγωνιστικό Πρόγραμμα της Ε.Ο.Μ.Α για το 1ο εξάμηνο του 2011



Δυναμικό αγωνιστικό ξεκίνημα κάνει η Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων το 2011 με· διασυλλογικό πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου και στην Αθήνα την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου.
Τη συνέχεια θα δώσει η Βραδιά Επιλέκτων στο Αγρίνιο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. Διοργανωτής θα είναι ο σύλλογος ‘’Ηρακλής’’ Αγρινίου με προπονητή τον Γιώργο Καψιμάλη.
Θα γίνουν 10 αγώνες επιλέκτων μεταξύ Ελλήνων αθλητών και θα περιλαμβάνουν αγώνες Thai boxing, Ελεύθερης Πάλης (Grappling) και αγώνα επίδειξης πυγμαχίας.
‘’Βραδιά Επιλέκτων’’ επίσης θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα. Ακολουθούν διασυλλογικοί αγώνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 13 και 20 Μαρτίου αντίστοιχα.


Στις 2 και 3 Απριλίου θα γίνει το μεγάλο διεθνές τουρνουά σε όλα τα στυλ (ring – tatami) με την υποστήριξη της WKA με την ονομασία “GREEK OPEN’’ το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός για τα ελληνικά και διεθνή αθλητικά δρώμενα των μαχητικών αθλημάτων.
Τον Απρίλιο θα πραγματοποιηθεί μια αξιόλογη Βραδιά Επιλέκτων στα Ιωάννινα με τον σύλλογο ‘’Άτρωτο’’ του Στέφανου Αποστολάκη.
Ακολουθούν διασυλλογικά και βραδιές επιλέκτων το Μάιο και τον στο τέλος Ιουνίου ενώ μέσα στο καλοκαίρι (24/6-3/7 στο Eretria Village) θα γίνει το καθιερωμένο ‘’camp’’ του Zen Fighting club και η μεγάλη σχολή προπονητών της ομοσπονδίας σε αθλητικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας.
Η σχολή προπονητών για την οποία εργάζεται ήδη η ομοσπονδία θα είναι η αρχή για την πραγματική διεύρυνση των γνώσεων και τον δυνατοτήτων ανάπτυξης των προπονητών, των σχολών αλλά και των αθλητών. Τα μαθήματα θα γίνουν από έμπειρους και ειδικευμένους επιστήμονες με προβολή οπτικοακουστικού υλικού. Στους συμμετέχοντες θα παραδοθεί έντυπο υλικό. Στο τέλος της σχολής θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις με απόλυτη αυστηρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου