Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

«Αμφιέσεις Πυγμάχων»

timitikh_anafora_4


Η επαγγελματική πυγμαχία είναι συνυφασμένη με το θέαμα όχι μόνο όσον αφορά την αγωνιστική ποιότητα των αθλητών αλλά και την εν γένει συμπεριφορά και εμφάνιση τους από την πρώτη στιγμή που θα εμφανιστούν στον αγωνιστικό χώρο. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν 10 διαφορετικές εμφανίσεις που επέλεξαν πυγμάχοι για να κάνουν την είσοδό τους στο ρινγκ.


                                                




Αν και δεν συγκαταλέγεται στους επαγγελματίες πυγμάχους δεν παύει να έχει εμφανιστεί ως ένας από αυτούς στην ταινία “ROCKY IV” .  Όσοι παρακολούθησαν την ταινία γνωρίζουν τι έπαθε ο Creed μετά από αυτή του την εμφάνιση, αλλά παρόλα αυτά του αξίζει μια τιμητική αναφορά στο άρθρο αυτό.


Νο 10 Bernard Hopkns
no10














Ξεκίνησε πρόσφατα να εμφανίζεται με μάσκα «Δήμιου» και ρόμπα. Παρόλα αυτά για τους λάτρεις των θεαματικών knock out μόνο δήμιος δεν είναι για τους αντιπάλους του, αφού συνήθως όταν κερδίζει είναι στα σημεία ακόμη και σε αγώνες 12 γύρων.

No 9 "Prince" Naseem Hamed

no9_1












Στον αγώνα τίτλου το 1996 με αντίπαλο τον Said Lawal εμφανίστηκε στο ρινγκ χωρίς ρόμπα, φορώντας όμως το πρωτότυπο αυτό σορτς και αντίστοιχης αισθητικής παπούτσια. Η εμφάνισή του μάλιστα αυτή συνοδεύτηκε με νίκη με κ.ο. στα 35 μόλις δευτερόλεπτα που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον ίδιο και τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Νο 8  Ricky Hatton

no8















Κάποιοι φίλαθλοι σχολίασαν το γεγονός ότι έπαιρνε κιλά στις περιόδους χωρίς αγώνα και εκείνος αποφάσισε να φτιάξει μια στολή με την ονομασία “Ricky Fatton” που όμως ποτέ δεν φόρεσε σε επίσημους αγώνες.

No 7 Jose Canseco

no7









Και όμως δεν είναι τατουάζ αλλά μπλούζα!!Επίσης ο Canseco είναι παίκτης Baseball που επρόκειτο να αγωνιστεί σε αγώνα πυγμαχίας, αλλά τελικά του έμεινε μόνο η μπλούζα…

No 6 Anthony Lenk

no6










Γνωστός αθλητής δεν είναι αλλά αν συνεχίσει έτσι θα γίνει σίγουρα…

No 5 Hector Camacho

no5









Ο πασίγνωστος πυγμάχος με το παρατσούκλι “macho” σε εμφάνισή του που θυμίζει κάτι από Ταρζάν και ρόμποκοπ…

No 4 Bernard Hopkins

no4










Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις «εκτελεστή» που έχουν φορεθεί μέσα στα ρινγκ


No 3 Floyd Mayweather

no3










Ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους σε μια εμφάνιση ως ρωμαίος πολεμιστής, αλλά …με ροζ γάντια παρακαλώ

No 2 Μιχάλης Κατσίδης
no2













Επιλέξαμε τον Ελληνοαυστραλό Μιχάλη Κατσίδη με εμφάνιση Σπαρτιάτη πολεμιστή

Νο 1 Sharif Bogere
leon














Το να φοράς αντί για μπέρτα τομάρι από λιοντάρι μπορεί να μην είναι πολύ οικολογικό, αλλά είναι εντυπωσιακό, όπως και το ρεκόρ του 22χρονου πυγμάχου από την Ουγκάντα, με 18 νίκες σε αντίστοιχους αγώνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου