Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Στο Παγκόσμιο Masters του Μπακού ο Ηλίας Ηλιάδης



Στο Παγκόσμιο Masters του Μπακού (15-16/1), με το οποίο ανοίγει και επίσημα η αγωνιστική σεζόν για το προολυμπιακό 2011, θα λάβει μέρος ο Ηλίας Ηλιάδης. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και κορυφαίος τζουντόκα της Ευρώπης για το 2010, βρίσκεται στο Νο-6 της παγκόσμιας κατάταξης των -90 κιλών, θέση που που επιτρέπει να συμμετέχει στη διοργάνωση του Αζερμπαϊτζάν, δεδομένου ότι στο Masters έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος οι 16 πρώτοι κάθε κατηγορίας.

«Μετά την προετοιμασία σε Ιταλία και Αυστρία από τις αρχές του χρόνου, ξεκινάει η αγωνιστική σεζόν με μία διοργάνωση όπου λαμβάνουν μέρος τα κορυφαία ονόματα κάθε κατηγορίας. Βρισκόμαστε στις αρχές της χρονιάς και σίγουρα δεν είμαι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, όμως στο Μπακού θα παλέψω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», είπε ο Ηλίας Ηλιάδης αναφερόμενος στην πρώτη αγωνιστική πρόκληση του 2011.


Εκτός αποστολής έμεινε τελευταία στιγμή η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, η οποία ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

«Δύο ημέρες πριν την ολοκλήρωση του προπονητικού καμπ στην Αυστρία ένιωσα ενοχλήσεις στο γόνατο. Η κατάσταση του προβλήματος θα εκτιμηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οπότε θα υποβληθώ σε μαγνητική εξέταση», είπε η Μπουκουβάλα, η οποία χάρη στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο του Τόκιο βρίσκεται στην όγδοη θέση της παγκόσμιας κατάταξης των -57 κιλών.

Το Παγκόσμιο Masters του Μπακού έχει συνολικά έπαθλα 200.000 δολλαρίων. Στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, στο Σουβόν της Κορέας, η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα είχε κατακτήσει την 5η θέση των -57 κιλών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου