Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Στo Βελιγράδι τον Μάρτιο η Εθνική Ομάδα Kick Boxing




PDF
wakoproΓια πρώτη φορά στην Ιστορία, η Εθνική Ομάδα Kick Boxing κάνει το ντεμπούτο της στα μεγάλα σαλόνια!
Η G.F.C. (Greek Fighting Championship) και ο πρόεδρος της Γιώργος Βεντούρας ανέλαβαν να μανατζάρουν, να συστήσουν και να προωθήσουν την Εθνική μας Ομάδα υπό την Αιγίδα και την υποστήριξη της ΠΟΚ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ) στο πρώτο Wako Pro WorldGrand Prix που ξεκινά στις 5 Μαρτίου με πρώτη στάση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στο Βελιγράδι όπου θα αντιμετωπίσει την Σερβία!


Πρόκειται για μια σειρά αγώνων «knock out» μεταξύ εθνικών ομάδων, σε πέντε (5) επιλεγμένες κατηγορίες κιλών. Κάθε χώρα που θα συγκεντρώσει τρείς (3) νίκες  θα προχωράει στην επόμενη φάση. ΗF.C. (Greek Fighting Championship μάλιστα πρόκειται να διοργανώσει τον  ένα ημιτελικό στην χώρα μας, όπου ευελπιστούμε να έχει προκριθεί η Εθνική μας ομάδα για να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της. Οι αθλητές θα αγωνιστούν με όρους επαγγελματιών αθλητών, όσο αφορά την διάρκεια (3 γύροι χ 3 λεπτά) και τα προστατευτικά, ενώ το στυλ  θα είναι το K1 Rules.

Στο ίδιο Event ο Έλληνας πρωταθλητής Βασίλης Κακαρίκος θα υπερασπιστεί τον Intercontinental τίτλο που κέρδισε στο Λουτράκι τον Δεκέμβριο εναντίον του Alexsander Tapic.
Η G.F.C. (Greek Fighting Championship) αποτελεί μια καλά οργανωμένη εταιρική προσπάθεια, με ειδίκευση στον αθλητισμό και ειδικότερα, στις διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων, με έδρα την Αθήνα!

Ιδρύθηκε στις αρχές του 2010, από τον Γιώργο Βεντούρα (Επιχειρηματία, πρώην Αθλητή, Διατροφολόγο και Μάνατζερ) σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει την υγιή προετοιμασία (εκπαίδευση, προπόνηση, εκγύμναση, διατροφή, ιατρική παρακολούθηση καθώς και την ανάδειξη και προώθηση επαγγελματιών αθλητών μαχητικών αθλημάτων από την Ελλάδα, αλλά και την δημιουργία massive events στα πρότυπα του UFC και του Ιαπωνικού K1 Grand Prix.
Εθνική Ομάδα Kick Boxing

Νικός Χίσεν                           - 60.000 kg
Αλέξης Σύρος                        - 66.800 kg
Ορέστης Κουγκάι                  - 75.000 kg
Αλέξανδρος Νικολαΐδης       - 81.400 kg
Θανάσης Μιχαλούδης          - 94.100 kg

Manager - Assistant: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΑΣ
Προπονητές : ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΩΤΖΟΣ

Προημιτελικά
1. RUSSIA VS. SPAIN
2. CROATIA VS. HUNGARY
3. ITALY VS. ROMANIA
4. GREECE VS. SERBIA

For More Information:
Angel Triadis
P.R – Assistant
telephone: + 30 6938 111 414

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου