Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Strikeforce Heavyweight Tournament

Η ανακοίνωση ήρθε σήμερα δια στόματος του προέδρου του Strikeforce, Scott Coker. Είμαστε σε θέση να μιλάμε για το πιο σημαντικό γεγονός στο ΜΜΑ από την εποχή του Pride FC. Οι κορυφαίοι heavyweights του αθλήματος θα συναντηθούν στο κλουβί σε μία σειρά απο αγώνες, οι οποίοι ενδέχεται να διαρκούν 5 γύρους ο καθένας, εφόσον η διοργάνωση πάρει έγκριση απο τις τοπικές επιτροπές.


Η αρχική οκτάδα έχει ώς εξής:
Τον τελευταίο καιρό βλέπαμε κάποιες επεκτατικές κινήσεις εκ μέρους της Νο 2 σε μερίδιο αγοράς διοργάνωσης μικτών πολεμικών τεχνών στον κόσμο. Υπέγραψαν τον Fedor Emelianenko πρίν απο περίπου ένα χρόνο, μία κίνηση που τους εβαλε στο στόχαστρο του πρόεδρου του UFC, Dana White, ο οποίος μιλούσε για φιάσκο, εφόσον ο ίδιος δεν κατάφερε να διαπραγματευτεί επιτυχώς με τον Ρώσσο. Τους λόγους για αυτή του την αποτυχία έχουμε αναφέρει σε παλιότερο άρθρο (---> http://hellenicmmaforum.blogspot.com/2010/12/fedor-emelianenko-ufc-negotiation.html). Την ίδια εποχή υπέγραψαν τον Fabricio Werdum, τον πρώην πρωταθλητή του UFC, Andrei Arlovski καθώς και τον πρωταθλητή Elite XC, Antonio "Bogfoot" Silva. Πριν μερικούς μήνες το Strikeforce προχώρησε στην απόκτηση των Josh Barnett και Sergey Kharitonov. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε τον πρωταθλητή βαρέων βαρών του Strikeforce, Alistair Overeem, μιλάμε για το κορυφαίο heavyweight MMA roster.

To τουρνουά ξεκινάει με τους Fedor Emelianenko vs Bigfoot Silva και Andrei Arlovski vs Sergey Kharitonov στις 12 Φεβρουαρίου στο New Jersey.

http://hellenicmmaforum.blogspot.com/2011/01/strikeforce-heavyweight-tournament.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου