Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

TOP-10 MMA RING GIRLS

 
 
το κόσμο των ΜΜΑ την παράσταση κλέβουν οι μαχητές που δίνουν μάχη συνδυάζοντας όλες τις πολεμικές τέχνες.
Με μία προσεκτική ματιά όμως, ανάμεσα στους γύρους, παρατηρείς καλλίγραμμες γυναίκες που κραδαίνουν καρτέλες.

Πρόκειται για τα 
ring girls.

Το LOR παρουσιάζει τα δέκα καλύτερα. Oι φωτογραφίες κρύβουν και videos.
1. Η Arianny Celeste είναι με διαφορά η πιο γνωστή ring girl παγκοσμίως. Δουλεύει για το UFC, ενώ πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε εξώφυλλο του Playboy. Είναι 25 χρονών και διατηρεί δεσμό με τον άγνωστο μαχητή ΜΜΑ, Tiki Ghosn.2. H Ali Sonoma αποχώρησε από το UFC το 2007. Είναι πρώην αρραβωνιαστικιά του Diego Sanchez  και λέγεται πως η διακοπή της συνεργασίας της με το UFC, έγινε εξαιτίας αυτής της εξέλιξης στην προσωπική της ζωή.


3. Το Cage Rage είναι άλλο ένα promotion αγώνων ΜΜΑ, το οποίο δεν υπάρχει πλέον. Πρόλαβε να μας παρουσιάσει την Laura Jones.
 
Μία φωτογραφία bonus από τα ring girlsτου Cage Rage, που προσπάθησαν να κλέψουν την δόξα των Beautiful People στο ΤΝΑ.
 

4. H 29χρονη Adree DeSanti δεν εργάστηκε ποτέ σαν ring girl, αλλά είναι πρώην υπεύθυνη δημόσιων σχέσεων του UFC και πρωταγωνίστρια στο περιοδικό Tap Out.


5. Η Rachelle Leah δεν εμφανίζεται πλέον στο UFC, αλλά φωτογραφήσεις σαν την παραπάνω στο Playboy την κρατούν για πάντα στην μνήμη μας. Η τελευταία της εμφάνιση στο οκτάγωνο ήταν στοUFC 111.


6. Η Edith Labelle είναι άλλη μία πρώην ring girl του UFC, που κέρδισε θέση στην κατάταξη. Έχει γεννηθεί στην επαρχία τουQuebecτου Καναδά. “Ξέχασε” να παρουσιαστεί στο UFC 100 και απολύθηκε. 
 

7. Το Bellator κερδίζει μία θέση στην κατάταξη με την Monica Arteaga.8. To IFL δεν υπάρχει πλέον, αλλά πρόλαβε να παρουσιάσει κάποιες εντυπωσιακές παρουσίες. Εμείς ξεχωρίσαμε την Holly Kishere.9. Η Natalie Skyy είναι η Arianny Celeste του Strikeforce και του Shark.
 


10Chandella Powell βρίσκεται στην σκιά της Celeste στο σημερινό UFC.
 


Δεν χώρεσαν
Τα παρακάτω ring girlsβρέθηκαν κοντά στο TOP TEN του LOR, αλλά έχασαν στο νήμα.
Rebecca Love του WEC κάνει επίδειξη ικανοτήτων στην κουζίνα


Mercedes Terrell του Bellator.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου