Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Curby Cup 2011



Το Ίδρυμα Jacob Curby ανακοίνωσε τη 2η συνεχή διοργάνωση των Αγώνων Κυπέλου ελληνορωμαϊκής πάλης εις μνήμην του πρόωρα χαμένου Jacob Curby, αθλητή της εθνικής ομάδας ελληνορωμαϊκής πάλης των ΗΠΑ, στις 21 Μαΐου του 2011 στο γυμναστήριο Vaughan Gym του γυμνασίου Lyons Township στο La Grange, της πολιτείας του Illinois.

Η εκδήλωση συγκεντρώνει τους καλύτερους αθλητές ελληνορωμαϊκής πάλης στον κόσμο, όπου η Εθνική ομάδα ελληνορωμαϊκής πάλης των ΗΠΑ αντιμετωπίζει την παγκόσμια Dream Team της ελληνορωμαϊκής, αποτελούμενη από παγκόσμιους πρωταθλητές του 2010.

Επικεφαλής της Dream Team είναι ο βραβευμένος από την FILA ως ο καλύτερος παλαιστής του 2010 Αζέρος Hasan Alyev (60 κιλά), καθώς και ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Ιρανός Hamid Soryan (55 κιλά). Συμμετοχή έχουν δηλώσει μεταξύ άλλων και ο Βούλγαρος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Hristo Marinov (84 κιλά), ο Selkut Cebi (74 κιλά-Τουρκία), ο Jimmy Lidberg (96 κιλά-Σουηδία), ο Armen Vardanyan (66 κιλά-Ουκρανία) και άλλοι.


Πρόγραμμα αγώνων:

Πέμπτη 19 Μαΐου
- Άφιξη διεθνών παλαιστών και προπονητών

Παρασκευή 20 Μαΐου
- Άφιξη των παλαιστών της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ
- Προπόνηση ομάδων
- Ζύγιση
- Προπονητικό σεμινάριο για παιδιά
- Συνέντευξη Τύπου

Σάββατο 21 Μαΐου
18:00: Αγώνες (είσοδος μόνο με προπώληση εισιτηρίων)
21:30: Παράθεση δείπνου

Κυριακή 22 Μαΐου
- Επίσκεψη στα τουριστικά αξιοθέατα και την αγορά του Σικάγο

Δευτέρα 23 Μαΐου
- Αναχώρηση των αποστολών

Το Ίδρυμα (Jacob Curby Foundation) είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Jacob, αθλητή της εθνικής ομάδας ελληνορωμαϊκής πάλης των ΗΠΑ από την περιοχή του Σικάγου, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 25 ετών τον Ιανουάριο του 2010. Το ίδρυμα κάθε χρόνο διοργανώνει διεθνείς αγώνες πάλης.
απο: palema.gr Χαράλαμπος Κουκλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου