Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Εξετάσεις Μαύρης Ζώνης στο Kyokushinkai και στην ΕΛΟΚ - Κιλκίς



Εξετάσεις Προαγωγής Βαθμού Μαύρης Ζώνης στο KYOKUSHINKΑΙ KARATE,πραγματοποιήθηκαν στον Σύλλογο ΄΄ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ΄΄στο Κιλκίς ,από τον Αρχηγό-Εκπρόσωπο Γιώργο Κοσμίδη-Α Άντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ. Την Κυριακή 6η Φεβρουαρίου , προσκεκλημένος του Αρχηγού-Branch Chief  (Β.Ελλάδος), Μελικιάδη Οτάριο(Κιλκίς) και του
εκπαιδευτή Κεσίδη Βιατσεσλάβ (Πoλύκαστρο),ανταποκρίθηκε και διενέργησε τις εξετάσεις κατά τον πλέον αυστηρό και παραδοσιακό τρόπο, ανάλογα μ? αυτές της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Οργάνωσης. Στις εξετάσεις επέτυχαν και προήχθησαν στην Μαύρη Ζώνη ,βαθμό 1ον DAN, οι Πούλου Χρυσάνθη, ο Εγκοριάν Δαβίδ-Γεώργιος.(από το Κιλκίς) και ο Σάλκοβ Άλεξ (από το Πολύκαστρο ). 
Οι αθλητές αφού εξετάστηκαν στα ΚΙΗΟΝ και τα ΚΑΤΑ, επί 2ωρον αμέσως μετά
συνέχισαν την μεγάλη δοκιμασία των 16 αγώνων (KNOCK-DOCN),διαρκείας 2 λεπτών,όπου επέδειξαν ,δύναμη,αντοχή ,υψηλό μαχητικό πνεύμα, αποδεικνύοντας,   την πολύ καλή διδασκαλία  που γίνεται στους (2) τοπικούς Συλλόγους. Παρών στις εξετάσεις και ο Πρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτών του Ελληνικού ΚΥΟΚUSHINKAI KARATE ,ο οποίος έδωσε το παράδειγμα συμμετέχοντας στους Αγώνεςτωναθλητών.Αμέσωςμετά τις εξετάσεις στο ΚYOKUSHINKAI ΚΑΡΑΤΕ,έγιναν εξετάσεις για το 1ο DAN της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ, από τον Γιώργο Κοσμίδη ,μέλος του Σώματος Εξεταστών (Σύμβουλος Εξεταστών ) σε αθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΥΟKUSHINKAI Βόλου,με την ύλη της Εξεταστικής ΕΠιτροπής της ΕΛΟΚ. Σ΄αυτές προήχθησαν οι Πρόεδρος τηςΈνωσης Αντώνης Σουβλέρης, η Άννα Μελικιάδου ,ο Σουργκούνης  Νικόλαος και ο Χάσογλου Γιώργος ,οι οποίοι εξετάστηκαν στα ΚΑΤΑ και στα ΚΙΗΟΝ, ενώ αγωνίστηκανστο ελεύθερο Αγώνα ΚΟΥΜΙΤΕ με (3)διαφορετικούς αντιπάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου