Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

Ali Gunyar.Θα κερδίσω τον Ζαμπίδη


O Τούρκος αντίπαλος του Μιχάλη Ζαμπίδη,Ali Gunyar έφτασε στην Αθήνα και δηλώνει:«Θα είμαι ο πρώτος Τούρκος που θα κερδίσω τον Ζαμπίδη και θα φύγω με τη ζώνη του!»
‘Εφθασε στην Αθήνα ο Ali Gunyar,αντίπαλος του Μιχάλη Ζαμπίδη στο μεγάλο αγώνα του ΣΕΦ στις 12 Μαρτίου για το Iron Challenge.
Ο Τούρκος αθλητής,γνωστός και ως «The Mafia»,με 98 νίκες και 28 Κ.Ο σε 116 αγώνες,ήρθε στην Ελλάδα συνοδευόμενος από τον προπονητή του .

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του δε δίστασε να δηλώσει πανέτοιμος για τη μεγάλη μάχη κόντρα στον Iron Mike, στέλνοντας δυνατό μήνυμα προς τον Έλληνα Πρωταθλητή!
«Είμαι ο Ali Gunyar και ήρθα στην Αθήνα να αγωνιστώ απέναντι στο Μιχάλη Ζαμπίδη. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας για το Μιχάλη. Είμαι εδώ για να κερδίσω αυτόν τον αγώνα και τη ζώνη. Θα είμαι ο πρώτος μαχητής από την Τουρκία που θα τον κερδίσω και θα φύγω με τη ζώνη του!!!»
Εισιτήρια  για το IRON CHALLENGE προπωλούνται στα ταμεία των Village Cinemas, στην ιστοσελίδα http://showtime.villagecinemas.gr/ και στα καταστήματα X-TREME STORES.
Χορηγοί του Μιχάλη Ζαμπίδη: Complet της ΔΕΛΤΑ, X-TREME STORES
Χορηγοί επικοινωνίας: Sentra FM, contra.gr, dailymotion
Χορηγός φιλοξενίας: Metropolitan Hotel
Υποστηρικτής: ANT1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου