Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Αγώνες Μικτών Μαχητικών Αθλημάτων

Όλα είναι έτοιμα για την ξεχωριστή  διοργάνωση αγώνων μαχητικών αθλημάτων που θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 17:30  στο Ιβανόφειο στάδιο.

Οι αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν σε ιδικά κατασκευασμένο οκτάγωνο κλουβί το οποίο ήρθε ιδικά για την παραπάνω διοργάνωση από την Αγγλία έχουν ως βασικό πρόγραμμα, το πρωτάθλημα μεταξύ των οκτώ καλύτερων Ελλήνων αθλητών στην κατηγορία των βαρέων βαρών από τους οποίους θα ανακηρυχτεί ο πρωταθλητής και εκπρόσωπος της χώρας στο εξωτερικό.
Επίσης θα γίνει  ένας αγώνας διεθνείς  στα μεσαία βάρη μεταξύ Έλληνα και Τούρκου πρωταθλητή καθώς και τρεις ακόμη αγώνες σε διαφορετικές κατηγορίες
Η διοργάνωση αποτελεί την αρχή για ένα ξεκίνημα και του πιο δυναμικού είδους μάχης που υπάρχει στον κόσμο, μια αρκετά ρεαλιστική μεταφορά του αρχαίου Παγκρατίου.
Βάση των κανονισμών απαγορεύονται ελάχιστα κτυπήματα και μόνο (ευαίσθητες περιοχές) ενώ επιτρέπονται όλα τα κτυπήματα και οι λαβές. Οι μάχες διεξάγονται και στο έδαφος χωρίς να διακόπτονται και εκεί επιτρέπονται κτυπήματα, λαβές και πνιγμοί με κάθε τεχνική.
Οι αθλητές που θα λάβαουν μέρος στην οκτάδα είναι οι: 
Ηρακλής Τσαμουρλίδης
Δημήτρης Νασόπουλος
Σταύρος Βαλσάμης 
Βαγγέλης Δέτσης 
Μάριαν 
Γιάννης Κωνσταντινίδης 
Θοδωρής Σέρδες 
Βαγγέλης Βαββάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου