Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση από τον Χριστοδούλου στη Λευκωσία



ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ WKN
Μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση θα γίνει την Παρασκευή 1 Απριλίου στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Pavillion Hall το οποίο έχει φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις στο παρελθόν όπως και το ‘’ Biggest Better’s 3’’  τον Δεκέμβριο του 2010. Να θυμίσουμε ότι το Biggest Better’s είναι  μια κορυφαία διοργάνωση  με επαγγελματικούς αγώνες πυγμαχίας όπου οκτώ αθλητές διάφορων στυλ αγωνίζονται για την ανάδειξη του νικητή όπως τα Κ-1 και πάντοτε προβάλλονται ζωντανά από το Eurosport.
Η διοργάνωση στο Pavillion Hall η οποία είναι συνέχεια των διοργανώσεων της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Kick Boxing και του Χρίστου Χριστοδούλου  θα φιλοξενήσει 16 αγώνες στα στυλ του K-1, ΜΜΑ και επαγγελματικής πυγμαχίας.
Από την Ελλάδα θα αγωνιστούν τέσσερις αθλητές και θα υπάρχει συμμετοχή σε όλα τα στυλ. Στο Κ-1 θα αγωνιστεί ο Αχιλλέας Λεοντίδης με αντίπαλο τον Βούλγαρο πρωταθλητή Vasilev Petko.









Ο αγώνας αυτός έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Λεοντίδη αφού αγωνίζεται για τον παγκόσμιο ερασιτεχνικό τίτλο της WKN στα 67 κιλά και στην περίπτωση που ανακηρυχθεί νικητής θα προχωρήσει στη διεκδίκηση του Ευρωπαϊκού επαγγελματικού τίτλου της κατηγορίας. Η επιλογή του Λεοντίδη για τον αγώνα τίτλου έγινε έπειτα από επιτροπή της WKN η οποία συνεδρίασε και ανάμεσα σε τέσσερις υποψηφιότητες επέλεξε τον Λεοντίδη ως τον καλύτερο, θεαματικότερο και ως αθλητή με περισσότερες προοπτικές για το μέλλον.
Ο Λεοντίδης  έχει δώσει με επιτυχία πολλούς αγώνες στην παραπάνω ομοσπονδία και τους περισσότερους στην Κύπρο.
Σε αγώνα πυγμαχίας θα συμμετάσχουν οι Σπύρος Ιωαννίδης ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον επίσης Βούλγαρο στην καταγωγή Παγκόσμιο πρωταθλητή Χριστιάνωφ στα 70 κιλά και ο Ιωάννης Μονοκάνδυλος στα 62 κιλά ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ιωνά Χριστοδούλου.
Και στον αγώνα ΜΜΑ θα συμμετάσχει ο Κώστας Κωτσιαντζής με αντίπαλο τον Κύπριο Παναγιώτη Διάκο.
Τους αθλητές συνοδεύει ο παλιός πρωταθλητής του Kick Boxing και της Πυγμαχίας και νυν προπονητής Βαλεντίνος Παπαλάμπρος.
Στη διοργάνωση δίνει το παρόν και ο πρόεδρος της ΕΟΜΑ Γιώργος Σαριαννίδης όπως και σε κάθε διοργάνωση του Χριστοδούλου στην Κύπρο όχι μόνο ως προπονητής του Λεοντίδη αλλά και ως μέλος της οργάνωσης.
Ο  πρόεδρος της  ΕΟΜΑ είναι σχεδόν μια εβδομάδα στην Κύπρο προκειμένου να βοηθήσει οργανωτικά τη διοργάνωση αλλά και με έναν ακόμα σκοπό. Να οργανώσει και την Παγκύπρια Ομοσπονδία στα πρότυπα της Ελληνικής.
Για το λόγο αυτό μια από τις ενέργειες που έχουν γίνει είναι η συγκέντρωση των προπονητών από όλες τις περιοχές της Κύπρου  και η ομιλία πάνω στο σκοπό και την προοπτική που αποκτά πλέον η Παγκύπρια Ομοσπονδία μέσα από τη νέα δομή οργάνωσης.
Μια ακόμη είδηση που μπορούμε να δώσουμε είναι η συμμετοχή από την Ελλάδα του Κώστα Ασονίτη και της Μαρίας Πανταζή στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση στη Λευκωσία η οποία σύμφωνα με το σχέδιο οργάνωση θα ξεπεράσει σε μέγεθος και λαμπρότητα κάθε προηγούμενη διοργάνωση.
Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους της διοργάνωσης θα είναι και ο Ολυμπιονίκης της πάλης Γιώργος Ποζίδης ο οποίος κάνει τo ταξίδι Θεσσαλονίκη – Λευκωσία αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη διοργάνωση

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 1ης Απριλίου στο Pavillion Hall:
A/AΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑΧΩΡΑΚΙΛΑΣΤΥΛΓΥΡΟΙ
1ΚΩΣΤΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΠΑΦΟΣ70ΤΗΑΙ3Χ2'
OLARIOU PETROΡΟΥΜΑΝΙΑ
2ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ ΚΥΠΡΟΣΛΕΥΚΩΣΙΑ62Κ-13χ2'
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣΛΑΡΝΑΚΑ
3ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΣΜΕΝΕΟΥ60ΤΗΑΙ3χ2'
ΑΛΕΠΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣΛΕΥΚΩΣΙΑ
4ΧΑΡΠΑΣ ΣΩΦΡΩΝΗΣΜΕΝΕΟΥ74ΤΗΑΙ3Χ2'
DIMITROV BOYANΠΑΦΟΣ
5KONGOLO YOANNΕΛΒΕΤΙΑ84ΜΜΑ3Χ2'
SILVA FRANCESCOΒΡΑΖIΛΙΑ
6PEKALA SEBASTIANΠΟΛΩΝΙΑΒ.ΒΑΡΗΠΥΓΜΑΧΙΑ4χ2'
LADICKY ANDREYΣΛΟΒΑΚΙΑ
ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ 10'
8ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΙΩΝΑΣΠΑΦΟΣ62ΠΥΓΜΑΧΙΑ4X2'
ΜΟΝΟΚΑΝΔΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
9ΧΑΤΖΗΣΤΑΣΗ ΧΡΗΣΤΟΣΛΑΡΝΑΚΑΒ.ΒΑΡΗΜΜΑ3Χ3' - 1:30'
BOTKA PAVELΤΣΕΧΙΑ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ WKN
10ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ67Κ-15Χ2'
VASILEV PETKOΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
11ΤΤΟΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΣΜΕΝΕΟΥΒ.ΒΑΡΗΚ-13χ3'
ROB ''THE BULL'' STAYROΑΓΓΛΙΑ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ
12ΔΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΛΑΡΝΑΚΑΒ.ΒΑΡΗΜΜΑ3χ3' - 1:30
ΚΩΤΣΙΑΝΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ
13ΑΚΟΠΙΑΝ ΑΡΤΟΥΡΟΣΠΑΦΟΣ72ΤΗΑΙ4χ2'
TODOROF ZDRAVKOΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
14ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ70ΒΟΧ4Χ2'
STYLIANOV DIMITARΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΠΑΦΟΣ MUAI THAI GYM
15ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣΠΑΦΟΣ80ΤΗΑΙ5χ3'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου