Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

GFC ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

gfcefightΑνακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων των πρώτων αγώνων σε κλουβί που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις 25 Μαρτίου και που όλοι περιμένουμε με αγωνία. Οι αγώνες που «τρελαίνουν» τα μηχανάκια της τηλεθέασης γίνονται πραγματικότητα χάρη στις προσπάθειες της GFC PROMOTIONS και του ιδιοκτήτη της Γιώργου Βεντούρα, ενός ανθρώπου που προέρχεται από τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων και γνωρίζει πολύ καλά την δυναμική του αθλήματος που αναμένεται να κάνει θραύση στην χώρα μας.  Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν  στο κλειστό στάδιο TAE KWON DO Παλαιού Φαλήρου ένα στάδιο που έχει συνδέσει την ιστορία του με πετυχημένες εκδηλώσεις.

    Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της ΕΟΠΥΜΥ και αναμένονται συναρπαστικοί, αφού θα συμμετέχουν οι καλύτεροι Έλληνες αλλά και μερικοί κορυφαίοι ξένοι αθλητές.




    Μάλιστα η τιμή του βασικού εισιτηρίου είναι ιδιαίτερα προσιτή αφού είναι μόλις 15 ευρώ, πολύ χαμηλότερη από ότι συνηθίζεται σε ανάλογα  show. Φυσικά υπάρχουν και κάποια ακριβότερα εισιτήρια σε περισσότερο προνομιούχες θέσεις είτε σε ροτόντα.
    Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα σημεία προπώλησης ενώ για όσους θέλουν να κάνουν pre booking σε καρέκλες VIP και εισιτήρια θα μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα: 6938 111 414 και στο 210 9567032 ενώ μπορούν να επισκεφτούν και το www.mmagfc.com ή την σελίδα στο facebook  - GFC MMA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου