Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και ο Βασίλης Κακαρίκος στην Αυστραλίαmikezam
 Ο επόμενος μεγάλος στόχος για τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή  Μιχάλη Ζαμπίδη, είναι  στην Αυστραλία, στις 27 Μαίου.
Ο Iron Mike θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για να αντιμετωπίσει τον John Wayne Parr σε μια σκληρή αναμέτρηση, που θα επισφραγίσει τον καλύτερο μαχητή. Η διοργάνωση ονομάζεται PAYBACK TIME - THE DECIDER, στην οποία και θα αγωνιστούν για τον παγκόσμιο τίτλο της IWKF (International World Kickboxing Federation).

Η 1η συνάντηση των δύο μαχητών χρονολογείται το 2002 στο παρελθόν στο πλαίσιο του K-1 WORLD MAX Oceania Tournament, στην οποία ο Μιχάλης Ζαμπίδης αναδείχτηκε νικητής μετά από τρεις πολύ δυνατούς γύρους. 

Η 2η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το 2009, ξανά στην Αυστραλία (Μελβούρνη), στη διοργάνωση PAYBACK TIME όπου σε αγώνα 5 γύρων ο Parr κατάφερε και πήρε τη ρεβάνς που αναζητούσε με μικρή διαφορά.

Αυτή θα είναι η 3η και καθοριστική μάχη μεταξύ των δυο κορυφαίων αθλητών, για μία ακόμη φορά στη Μελβούρνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο John Wayne Parr θα αγωνιστεί για τελευταία φορά και επέλεξε τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή για να επισφραγίσει την καριέρα του. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο << State Netball & Hockey Center>> και τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί.
kakarikosΣτην ίδια διοργάνωση θα  συμμετάσχει και ο Βασίλης Κακαρίκος, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν  στην Μελβούρνη και θα του δοθεί μια ακόμη ευκαιρία να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:
zamb03
zamb04

zamb05
zamb06zamb07


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου