Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Χρυσό στο τζούντο η Πιτσιάβα του Όγχηστου


Πιτσιάβα Αικατερίνη

Την κορυφαία της διάκριση πέτυχε η αθλήτρια τουΌγχηστου, Πιτσιάβα Αικατερίνη η οποία αναδείχθηκεΠρωταθλήτρια Ελλάδος της κατηγορίας των -70 κιλών Νεανίδων, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τζούντο που διεξάχθηκε στις 1 Μαΐου 2011, στην Αθήνα
.

Η Πιτσιάβα τα τρία τελευταία χρόνια έχει διακριθεί σε όλες τις βαθμίδες των ηλικιών (Κορασίδες, Νεανίδες, Γυναίκες) αλλά και σε διεθνή τουρνουά, ολοκλήρωσε επιτυχώς ένα 8ετή κύκλο αδιάκοπης προσπάθειας και προπόνησης.
Η Κατερίνα εδώ κι ένα χρόνο επέστρεψε στον Πλατύκαμπο (αφού το κλιμάκιο εθνική ομάδας των γυναικών το οποίο λειτουργούσε στην Κατερίνη Πιερίας διαλύθηκε λόγω της οικονομικής κρίσης που βασανίζει τη χώρα και δη τον ερασιτεχνικό αθλητισμό) ξεπέρασε όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα επαρχιακά σωματεία και στέφτηκε πρωταθλήτρια.
Για το λόγο αυτό ο προπονητής της, Χονδρονάσιος Χαρίλαος, θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους αθλητές τουΌγχηστου οι οποίοι συνέβαλαν, προκειμένου η προπονητική διαδικασία να εγγυάται την Πανελλήνια επίδοση.
Στο πλευρό της αθλήτριας στους αγώνες βρέθηκε ο πατέρας της, και Έφορος του Όγχηστου, κ. Πιτσιάβας Αθανάσιος.
Επίσης το σύλλογο και την αθλήτρια, συγχαίρει για την διάκριση της, ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Τζούντο Κεντρικής Ελλάδος, και πρωτεργάτης του χώρου κ. Στουκογιώργος Γιώργος.
Η διοίκηση του Όγχηστου και ο πρόεδρος, κ. Ζουμπελούλης Δημήτρης συγχαίρουν την αθλήτρια για τη νέα της επιτυχία και της εύχονται καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου