Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Σεμινάρια Grappling –MMA Προπονητών – Διαιτητών και οι πρώτοι Αγώνες Shooto στο Πέραμα



Στα πλαίσια της ανάπτυξης του Shooto – MMA η Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων, διοργανώνει σεμινάριο Προπονητών και Διαιτητών – Κριτών καθώς και αγώνες Γ’ κατηγορίας.

Τα σεμινάρια θα γίνουν από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, ομογενή από την Αυστραλία, παγκόσμιο πρωταθλητή και πρώην επαγγελματία.
Ο Παπαδόπουλος ο οποίος έχει διδάξει πολλές φορές σε σεμινάρια στη χώρα μας είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένος για την άριστη γνώση και μεθοδολογία στην διδασκαλία του.

Την διοργάνωση επιμελείται η Shooto Ελλάς την εκπροσώπηση της οποίας έχουν για την Ελλάδα ο Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος (CROSS GYM) και ο Παναγιώτης Τσελέντης (PALAISTRA CAMP).





Για 2η φορά μέσα στο 2011 έρχεται ο Λάζαρος Παπαδόπουλος – ομογενής από την Αυστραλία και πρώην επαγγελματίας πρωταθλητής Shooto.
Ο Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος (CROSS GYM) & ο Παναγιώτης Τσελέντης (PALAISTRA CAMP), σε συνεργασία αυτή τη φορά με τον Γιώργο Σαριγιαννίδη και την Ε.Ο.Μ.Α. φέρνουν τον γνωστό «Λάρρυ» για σεμινάρια προπονητών και κριτών – διαιτητών, ώστε να συνεχιστεί η κατάρτιση γύρω από το MMA και Grappling και με αφορμή την έλευση του να ξεκινήσουν επιτέλους οι αγώνες Shooto και στην Ελλάδα.
Θα γίνουν ερασιτεχνικοί αγώνες Γ κατηγορίας, ώστε να δοκιμάσουν νέοι αθλητές που θέλουν να ξεκινήσουν αγώνες mma, με ασφάλεια τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε κανονισμούς.. Είναι η μεγάλη ευκαιρία για νέους αθλητές να ξεκινήσουν σε σωστή βάση την αγωνιστική τους δραστηριότητα στο mma, που δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει.

Τα σεμινάρια και οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό Δημοτικό Στάδιο Περάματος το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Καποδιστρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 4 ΙΟΥΝΙΟΥ
Σεμινάριο Προπονητών MMA
Ώρες: 15:00 – 19:00

Κυριακή 5 ΙΟΥΝΙΟΥ
Σεμινάριο Προπονητών MMA
Ώρες: 10:00 – 13:00
Σεμινάριο Κριτών Διαιτητών 13:00 – 14:00
ΑΓΩΝΕΣ SHOOTO MMA Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
14:00

Παρακαλούνται οι προπονητές να δηλώσουν αθλητές έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου.
Ώρα προσέλευσης αθλητών 12:00
•    Γιατρός
•    Ζύγιση
•    Συμμετοχή Προπονητών για τα Σεμινάρια 80 €
•    Συμμετοχή σεμινάριο Κριτών – Διαιτητών 20 €
•    Συμμετοχή αθλητών για τους αγώνες 15 €
•    Εισιτήριο: 5 €
•    Θα δοθούν τα πρώτα διπλώματα Κριτών – Διαιτητών Γ’ κατηγορίας, καθώς και Προπονητών Γ΄ κατηγορίας για το Shooto MMA.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα:
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με:
Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο: 6947 912702
Παναγιώτη Τσελέντη : 6947849656
e-mail: shootohellas@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου