Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών kick boxing τις Titans Kick Boxing Academy




Για πρώτη φορά πραγματοποιούνται στο kinesis gym εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο kick boxing. Στο εξωτερικό στο Kick boxing είδη εδώ και κάποια χρόνια ακολουθούν τη παραδοσιακή μέθοδο εκμάθησης πολεμικών τεχνών με το σύστημα ζωνών (βαθμίδων) όπως στο καράτε και το τζούντο. Τώρα και στη χώρα μας πολλές ομοσπονδίες τοπικές ακολουθούν αυτό το παράδειγμα, έτσι και το Kinesis gym εκπροσωπεί μια από της μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες ακαδημίες kick boxing στο κόσμο, τη Titans Kick boxing Muay Thai Academy που έχει και έδρα στην Αυστραλία. Θα δίνεται δίπλωμα υπό την αιγίδα τεσσάρων μεγάλων οργανώσεων της W.B.C, World Muay Thai Council, World Ring Karate Australia και τη Kyokushin Karate Melbourne.
Ιδρυτής της Titans Academy είναι γνωστός δάσκαλος πολεμικών τεχνών George Kolovos ( προπονητής του Sam Greco πρωταθλητή του Κ1), που φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έρχεται στην Ελλάδα να διδάξει τις πολύτιμες του γνώσεις.
Θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και εξετάσεις υψηλόβαθμων ζωνών σε όλη την Ελλάδα στο kick boxing και στο Kyokushin karate, το πρώτο θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 8 και 9 Ιουλίου. Ο εκπαιδευτής του kinesis gym Γιαννακίδης Αντώνης που είναι και ο εκπρόσωπος της ακαδημίας στη Βόρειο Ελλάδα πραγματοποίησε μαζί με την εξεταστική επιτροπή με τους κ. Χασίδη Κώστα, κ. Φουλεδάκη Θεόφιλο, κ. Καλιόγλου Σταύρο και τον κ. Κάργα Ιωάννη εξετάσεις στις 1 Ιουνίου 2011 στις εγκαταστάσεις του kinesis gym. Συμμετείχαν άλλα δύο γυμναστήρια, το fitness fun της Τριανδρίας και ο Α.Σ. Karate Π. Αγιονερίου με τους αθλητές τους. Εξετάστηκε η επίσημη ύλη της ακαδημίας σε βασικές τεχνικές από γροθιές, λακτίσματα, μπλοκαρίσματα και αποφυγές, η φυσική κατάσταση των αθλητών και τέλος η αγωνιστική ικανότητα τους. Δόθηκαν διπλώματα Παγκόσμιας εμβέλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου