Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Πρώτη θέση η Ελλάδα στα μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε παίδων - κορασίδων, εφήβων - νέων


mousouli Με το δεξί ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος· για την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε. Με τις Βαλίτσες γεμάτες Μετάλλια επέστρεψε η Ελληνική Εθνική Ομάδα Παίδων - Κορασίδων από την Λάρνακα της Κύπρου, όπου συμμετείχε στους Βαλκανικούς Αγώνες τις 23 - 25 Σεπτεμβρίου. Η Ελλάδα, για μια ακόμη φορά κατέκτησε την 1η Θέση στην τελική κατάταξη των Μεταλλίων, με δεύτερη τη Σερβία καί τρίτη την Ουγγαρία.
Από τον Βόλο , η Πρωταθλήτρια Μουσούλη Ιωάννα, της Ακαδημίας kyokushinkai ,κατέκτησε την 2η θέση και Αργυρό Μετάλλιο στην κατηγορία Κορασίδων +55κιλά.
 Η Ιωάννα Μουσούλη, η οποία αγωνίσθηκε για πρώτη φορά σε διεθνείς αγώνες στην διάρκεια τού καλοκαιριού προπονήθηκε με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου ,η οποία της μετέδωσε την πλούσια εμπειρία της στο Αγωνιστικό Σπορ Καράτε, δίνοντας μεγάλη σημασία στην τακτική και στρατηγική των Αγώνων. Η Αθλήτρια από την Αγριά ,η οποία έχει πολλά προσόντα και σωματικά χαρίσματα, προπονείται συστηματικά στην Ακαδημία Βόλου με την Βίκυ, κάτω από τήν καθοδήγηση και του Αντιπροέδρου τής ΕΛΟΚ ,Γιώργου Κοσμίδη ( Προπονητού τής Γ. Γ Αθλητισμού). Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, είναι η μόνη Ομοσπονδία πού καλλιεργεί επίσημα το Άθλημα στη Χώρα μας, αναγνωρισμένη από την Γ. Γραμματεία Αθλητισμού και η μόνη πού διαθέτει εκπαιδευτές, προπονητές έγκρους με ουσιαστικά και τυπικά προσόντα, ικανούς να διδάξουν το άθλημα, σύμφωνα με τις Αρχές και τούς κανόνες τής Παγκοσμίου Ομοσπονδίας . Η ΕΛΟΚ, είναι αυτή η οποία πιστοποιεί και επικυρώνει τού Βαθμούς DAN των εκπαιδευτών και προπονητών, μετά από εξετάσεις σε Επιτροπή Υψηλόβαθμων Προπονητών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου