Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ JOYA11 3H ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Αλλαγή στις Ημερομηνίες Διεξαγωγής των Αγώνων)

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Δάσκαλοι και Αθλητές,
Με κύριο στόχο τη δημιουργία της πρώτης JOYA TEAM HELLAS, το πρωτάθλημα της μέγα χορηγού JOYA, συνεχίζεται, αναμένοντας τα νέα αστέρια του αθλήματος να αγωνιστούν να προσφέρουν θέαμα και τεχνογνωσία και να καταλήξουν στην ελληνική ομάδα που θα επισκεφθεί την Ολλανδία για να αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους Ολλανδούς αθλητές.

H 3Η Αγωνιστική του Joya CUP 2011, θα διεξαχθεί στις 22 & 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011, στο Fight Club Central Gym στο Γαλάτσι.
Ο στόχος του «Joya CUP 2011» είναι να δώσει την ευκαιρία στους νέους αθλητές με βλέψεις για επαγγελματική καριέρα στο άθλημα να αποκτήσουν εμπειρία μέσα από τους αγώνες τους με άξιους αντιπάλους σε στυλ K1 Rules και Low Kicks, ενώ το Light Low Kicks στυλ προσφέρεται για τους υπόλοιπους αθλητές-λάτρεις του Kick Boxing ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.
Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου από τις 15.00μμ θα διεξαχθούν οι αγώνες σε στυλ Low Kicks Β’ & Α’ κατηγορίας, ενώ από τις 18:00μμ θα ακολουθήσουν οι αγώνες σε στυλ Κ1 Α’ κατηγορίας χωρίς κάσκες και προαιρετικά με προστατευτικά, αγώνες που θα κρίνουν στο τέλος του τουρνουά την ομάδα που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα αγωνιστούν σε στυλ Light Low Kicks οι νέοι αλλά και πιο έμπειροι αθλητές κάθε ηλικίας στο κυνήγι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και των επάθλων στο τέλος της χρονιάς. Ακολουθεί η 4η αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί στις 17 & 18 Δεκεμβρίου 2011.
Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην Ολλανδία μεταξύ των Ελλήνων αθλητών που θα διακριθούν μέσα από το “Joya CUP 2011’’ και θα αποτελέσουν τη φετινή Joya Team Hellas και των μελών της αντίστοιχης Joya Team Holland.
H 3η αγωνιστική του τουρνουά θα διεξαχθεί στο Fight Club Central Gym τις ακόλουθες ημερομηνίες:
Σάββατο 22 Οκτωβρίου 15.00-21.00 K1 Rules/ Low Kicks
Κυριακή 23 Οκτωβρίου 10.00-18.00 Light Low Kicks
Ζυγιση Αθλητων
Η ζύγιση των αθλητών είναι υποχρεωτική και θα πραγματοποιηθεί παρουσία εκπροσώπου του συλλόγου στον οποίο ανήκουν, στο Fight Club Central Gym το Σάββατο 22/10/2011 και ώρα 12.00-14:30 και για τους αθλητές από την επαρχία την Κυριακή 23/10/2011 και ώρα 8.00-09:30.
Όσοι αθλητές βρεθούν υπέρβαροι ή λιποβαρείς στη ζύγιση σε σύγκριση με τη δήλωση των αγώνων θα αποκλείονται από τους αγώνες.
Για την αποφυγή καθυστερήσεων ο αρχηγός της κάθε αποστολής να προσκομίζει συμπληρωμένα από κάθε αθλητή της ομάδας του έντυπα της Υπεύθυνης Δήλωσης Συμμετοχής σε Αγώνες που υπάρχουν συνημμένα.
Ιατρικεσ Εξετασεισ Αθλητων
Όλοι ανεξαιρέτως οι αθλητές υποχρεούνται να παρουσιάσουν (με ευθύνη των προπονητών τους) το δελτίο αθλητού σφραγισμένο από αρμόδιο ιατρό ώστε να αποδειχθεί ότι η εξέταση πραγματοποιήθηκε.
Οι αθλητές που δεν θα παρουσιάσουν στη γραμματεία των αγώνων, δελτίο αθλητή σφραγισμένο από ιατρό, θα αποκλειστούν από τους αγώνες.
Εξοπλισμοσ Αθλητων
Οι αθλητές είναι απαραίτητο να έχουν μασέλα, μπαντάζ, σπασουάρ, επικαλαμίδες, σορτς καθώς και προστατευτικό στήθους οι γυναίκες. Κάσκα και γάντια προμηθεύει η χορηγός της διοργάνωσης JOYA HELLAS. Οι αγώνες με κανόνες Κ1 θα γίνουν χωρίς κάσκα και προαιρετικά με επικαλαμίδες με κουντεπιέ. Ο εξοπλισμός θα πρέπει να είναι αναλόγου χρώματος με την γωνία κάθε αθλητή.
Οι διοργανωτές θα παρέχουν σε κάθε γωνία εξοπλισμό εγκεκριμένο από την ΠΟΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing). Θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία των αθλητών και δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή στους αγώνες σε όποιον αθλητή δεν διαθέτει προστατευτικό εξοπλισμό.
Δηλωσεισ Συμμετοχησ Αθλητων
Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών πρέπει να αποστέλλονται από τους προπονητές τους το αργότερο μέχρι 3 μέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων ( Τετάρτη) μέσω e-mail, FAX ή τηλεφωνικά.
Fight Club Central Gym - τηλέφωνο/φαξ: 2102915489
Οποιεσδήποτε αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής.
Σε κάθε δήλωση συμμετοχής ο προπονητής υποχρεούται να αναφέρει τους αγώνες που έχει πάρει μέρος ο αθλητής του.
Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν έγκυρα δελτία της Π.Ο.Κ. Το παράβολο ζύγισης και συμμετοχής για κάθε αθλητή είναι 20,00€ από τα οποία 5€ θα επιστρέφονται στους συλλόγους από τον διοργανωτή. Ο αρχηγός της κάθε αποστολής αφού συγκεντρώσει το ανωτέρω ποσό από τον κάθε αθλητή της ομάδας του θα καταβάλλει στον διοργανωτή το συνολικό ποσοστό που προβλέπεται.
Αγωνιστικα Στυλ
<!--[if !supportLists]-->1) <!--[endif]-->LIGHT LOW KICKS
Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 2 γύρων των 2 λεπτών.
Μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές από τις κατηγορίες Α, Β, Γ παμπαίδων (7-10), παίδων - κορασίδων (11-15), εφήβων – νεανίδων (16-19), ανδρών - γυναικών (19-45).
Όλοι οι αθλητές θα λαμβάνουν μετάλλιο για την συμμετοχή τους σε κάθε αγωνιστική και στο τέλος του πρωταθλήματος ο πρώτος στην βαθμολογία θα λάβει κύπελλο και δωροεπιταγή από την εταιρεία Joya.
<!--[if !supportLists]-->2) <!--[endif]-->LOW KICKS
Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 3 γύρων των 2 λεπτών.
Μπορούν να πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από τις κατηγορίες Α, Β
εφήβων – νεανίδων (16-19), ανδρών - γυναικών (19-45).
Όλοι οι αθλητές θα λαμβάνουν μετάλλιο για την συμμετοχή τους σε κάθε αγωνιστική και στο τέλος του πρωταθλήματος ο πρώτος στην βαθμολογία θα λάβει κύπελλο και δωροεπιταγή από την εταιρεία Joya.
<!--[if !supportLists]-->3) <!--[endif]-->K-1 RULES
Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 3 γύρων των 2 λεπτών και μπορούν να συμμετάσχουν μόνο αθλητές από την Α’ κατηγορία.
Όλοι οι αθλητές θα λαμβάνουν μετάλλιο για την συμμετοχή τους σε κάθε αγωνιστική και στο τέλος του πρωταθλήματος ο πρώτος στην βαθμολογία θα λάβει κύπελλο και δωροεπιταγή από την εταιρεία Joya. Ταυτόχρονα, οι πρωταθλητές θα αποκτήσουν το δικαίωμα ένταξής τους στην Joya Team Hellas και τη συμμετοχή τους στους αγώνες επαγγελματικού επιπέδου που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία εναντίον της Joya Team Holland.
Κατηγοριεσ Πρωταθληματοσ
Γ’ Κατηγορία – Αθλητές / Αθλήτριες με εμπειρία 0 –5 αγώνων
Β’ Κατηγορία – Αθλητές / Αθλήτριες με εμπειρία 5-15 αγώνων
Α’ Κατηγορία – Αθλητές / Αθλήτριες με εμπειρία 15 + αγώνων
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΗΛΙΚΙΑ
ΚΙΛΑ
Πανπαίδων
7-10
-30
-35
-40
-45
+45
Παίδων
11-15
-40
-45
-50
-55
+55
Εφήβων
16-19
-60
-65
-70
-75
-80
+80
Γυναικών
19-45
-50
-55
-60
-65
-70
+70
Ανδρών
19-45
-65
-70
-75
-80
-85
-90
+91
Σε περίπτωση που ο αριθμός των αθλητών είναι μονός, ο αθλητής που περισσεύει θα παίζει με τον νικητή από προηγούμενο παιχνίδι της κατηγορίας του.
Βαθμολογια
ΣΤΥΛ
ΝΙΚΗ
ΙΣΟΠΑΛΙΑ
ΗΤΤΑ
Κ1 Rules
4 βαθμοί
3 βαθμοί
0 βαθμοί
LOW KICKS
4 βαθμοί
3 βαθμοί
0 βαθμοί
LIGHT LOW KICKS
4 βαθμοί
1 βαθμός
0 βαθμοί
Οι βαθμολογίες ισχύουν για όλες τις κατηγορίες κάθε αγωνιστικού στυλ.
Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής συμμετέχει σε περισσότερα από ένα στυλ, θα βαθμολογείται μόνο για το ένα που θα επιλέγει ο προπονητής του πριν από την έναρξη των αγώνων.
Ο αθλητής που τιμωρείται με disqualifier (λόγω κακής συμπεριφοράς) ή δεν εμφανιστεί στον αγώνα (walk over) θα μηδενίζεται.
Ο αθλητής που καθυστερεί να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να περιμένει ο αντίπαλος του 1 λεπτό, χάνει τον αγώνα με walk over.
Κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα το επόμενο ζευγάρι περιμένει έξω από το ρινγκ στις γωνίες του, για την αποφυγή καθυστερήσεων.
Για τον Γ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ «ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ»
Γιάννης Θεοφάνους
210-2915489
6932600483

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου