Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Για… τρίτη φορά στο UFC o Hendo

Για… τρίτη φορά στο UFC o Hendo
Μόνο ξένος δεν μπορεί να θεωρηθεί στο UFC o Dan Henderson, αφού στα 41 του υπέγραψε για τρίτη φορά συμβόλαιο συνεργασίας με το promotion.
Μάλιστα, ο «Hendo» δεν παραιτήθηκε του Strikeforce Light Heavyweight τίτλο, κάτι που έκανε προ μηνών ο Nick Diaz πραγματοποιώντας την αντίστοιχη «μετακόμιση». Το παράδοξο της υπόθεσης ήταν, πως το UFC είχε δεσμευτεί ότι δεν θα… ακουμπά μαχητές του Strikeforce, παρά την εξαγορά του promotion.
Αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες έρχεται σε σύγκρουση με τις παραπάνω προαναγγελίες. Πάντως, ο έμπειρος πολυνίκης μαχητής επιθυμεί φόρμουλα, η οποία θα του επιτρέπει παράλληλους αγώνες και στα δύο promotions. Αυτό δεν έχει σχολιαστεί ακόμα επίσημα και δεν αποκλείεται να συμβεί.
Το σίγουρο είναι πως στις 19 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Mauricio Rua στο UFC 139. Οι δύο μαχητές θα επιδιώξουν την βαθμολογική τους προώθηση στην ανεπίσημη κατάταξη των Light Heavyweights. Αυτό θα είναι το πρώτο ματς του Henderson στο UFC από το 2010, όταν είχε αποχωρήσει λόγω διαφωνίας στο ύψος των οικονομικών αποδοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου