Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτός δεν θα χάσει ποτέ; (video)

Αυτός δεν θα χάσει ποτέ; (video)Εντυπωσιακή -όπως αναμενόταν- ήταν η επιστροφή του θρύλου της πυγμαχίας στα ρινγκ. Μετά από μεγάλο διάστημα αποχής, ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ απέδειξε πως εκτός από τεράστιος αθλητής παραμένει και μια «πονηρή αλεπού». Με νοκ άουτ στον τέταρτο γύρο, έριξε οριστικά και αμετάκλητα τον Τζο Κορτές στο καναβάτσο και πήρε τη ζώνη του πρωταθλητή στο σπίτι του.




Τίποτε δεν προδίκαζε μια τέτοια εξέλιξη στον τέταρτο γύρο, καθώς ο κατά δέκα χρόνια νεότερος Κορτές, είχε στριμώξει αρκετά τον 34χρονο Μεϊγουέδερ. Ένα χτύπημα όμως στα όρια του αντικανονικού, οδήγησε τον διαιτητή στην απόφαση να χωρίσει τους δύο πυγμάχους. Ο Κορτές ζήτησε συγγνώμη με μια αγκαλιά κι ένα… φιλάκι στον αντίπαλό του και στη συνέχεια… άντε γεια!

Με το που δόθηκε το Ο.Κ για να συνεχιστεί ο αγώνας, ο Κορτές συνελήφθη κοιμώμενος και απρόσεχτος, με αποτέλεσμα να δεχτεί δυο γροθιές που τον έστειλαν οριστικά για ύπνο.



«Δεν έκανα τίποτα παράνομο. Άρχισα να αγωνίζομαι τη στιγμή που έδωσε το σύνθημα ο διαιτητής», είπε ο νικητής, που πρόσθεσε 25 εκατ. δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό, ενώ και ο ηττημένος αρκέστηκε να πει μετά το τέλος του αγώνα πως «υπήρξε μια παρεξήγηση, αλλά τουλάχιστον κάτι έμαθα από αυτήν την ιστορία».

Πλέον, η πυγμαχική κοινότητα περιμένει τη θρυλούμενη «τιτανομαχία» μεταξύ του Μεϊγουέδερ και του Μάνι Πακιάο, που πλέον βρίσκονται στην ίδια κατηγορία σωματικού βάρους. Οι δύο τους θα μπορούσαν να είχαν συγκρουστεί και πριν μερικά χρόνια, όμως ο αγώνας δεν έγινε ποτέ με πολλές κατηγορίες εκατέρωθεν για χρήση αναβολικών να μένουν αναπάντητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου