Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ UFC UNDISPUTED 3


Αλλαγές και προσθήκες που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό gamer προσφέρει το τρίτο μέρος της σειράς “UFC Undisputed”.
Το νέο βιντεοπαιχνίδι της Yuke’s και της THQ έρχεται στις αρχές του 2012 με τίτλο “UFC Undisputed 3”.


Ένα μικρό διάλλειμα από το ετήσιο ραντεβού λόγω του UFC Trainer, η πτωτική πορεία του Undisputed 2010 σε σχέση με τον προκάτοχό του και ο ανταγωνισμός (ΕΑ ΜΜΑ), συνηγόρησαν εξίσου στο να δημιουργηθεί ο απόλυτος εξομοιωτής ΜΜΑ (μέχρι τον επόμενο).


Η μεγαλύτερη προσθήκη, που θα συναρπάσει τους old-school οπαδούς των MMA και θα δώσει μεγαλύτερο βάθος στον τίτλο, είναι το Pride Mode.




Καλωσόρισες
PRIDE


Αναδρομή στο θρυλικό PRIDE, στα κλασσικά τετράγωνα ρινγκ, με τους επίσημους σχολιαστές (Quadros και Rutten) και τους γιαπωνέζικους κανόνες μάχης.

Γόνατα και κλοτσιές στο κεφάλι των πεσμένων αντιπάλων, καθώς και οι βίαιες “ποδοσφαιρικές” κλοτσιές, ανεβάζουν τη δράση στα ύψη.



Μια εξίσου σημαντική προσθήκη είναι η κατηγορίες featherweight και bantamweight εκτινάσσουν τον διαθέσιμο αριθμό μαχητών σε 150.


Βελτιώσεις έχουν γίνει και στο σύστημα μάχης τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Νέες λαβές υποταγής, πιο ρεαλιστικοί αγώνες, νέες κάμερες και νέα animations στα knockout έχουν ανακοινωθεί από την THQ.



Ο τίτλος θα προσφέρει animations με την είσοδο των μαχητών στο ρινγκ και τη δυνατότητα για επιλογή ανάμεσα στον κλασσικό ή σε έναν απλοποιημένο χειρισμό, με σκοπό να μειώσει τη δυσκολία του παιχνιδιού στους μη έμπειρους παίκτες.

Πάρτε μια μικρή γεύση του gameplay παρακάτω με τον αγώνα "Rampage Jackson vs Jones" του UFC 135.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου