Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Πολλές νίκες από το gracie barra Greece στο Πρωτάθλημα ‘’Naga’’ και Abu Dhabi Adcc

moxou3Πρωταθλητής ‘’Naga’’ ο υπεύθυνος οργάνωσης Grappling και ΜΜΑ της Ε.Ο.Μ.Α. Δημήτρης Παπακωνσταντίνου

Με μια σειρά επιτυχημένων αγώνων ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου επέστρεψε νικητής και πρωταθλητής από ένα σημαντικό τουρνουά φέρνοντας μαζί με το κύπελλο και πολύτιμη εμπειρία στα οργανωτικά θέματα καθώς και σημαντικές επαφές για την προώθηση Ελλήνων αθλητών στο εξωτερικό





Διαβάστε παρακάτω την πλήρη αναφορά για την παρουσία όλων των Ελλήνων στο Παρίσι:

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές επιτυχίες επέστρεψε από το Παρίσι η ομάδα των ελλήνων που συμμετείχαν στη διεθνή διοργάνωση ‘’NAGA’’ η οποία έγινε στις 5 Νοεμβρίου 2011.
Η οργάνωση αυτή προέρχεται από την Αμερική και αναπτύσσεται δυναμικά στο χώρο του Grappling σε όλες τις ηπείρους ενώ παράλληλα συνεργάζεται με πολλές άλλες οργανώσεις.
moxou5Η ελληνική αποστολή, η οποία προέρχονταν εξ ολοκλήρου από το γυμναστήριο gracie barra Greece, έδειξε όχι απλά μια καλή και δυναμική παρουσία αλλά και το υψηλό επίπεδο της χώρας μας καθώς και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που μπορεί να παίξουν οι Έλληνες αθλητές στους διεθνείς αγώνες.

Οι επιτυχίες είναι αξιοσημείωτες με τους Δημήτρη Παπακωνσταντίνου στα -85,5 κιλά και τον Ανδρέα Μιχαηλίδη στην κατηγορία -91 κιλών να κατακτούν την πρώτη θέση στους αγώνες χωρίς στολή (no gi).
Στους αγώνες με στολή (gi) ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και πάλι κατάφερε να πάρει κατακτήσει τον τίτλο στην κατηγορία του όπως πρώτος αναδείχθηκε και ο Ιωάννης Κοκολάρας στη μεσαία κατηγορία ενώ ο Παναγιώτης Κοντός ήρθε τρίτος στην κατηγορία των -85,5 κιλών.
Ο Ηλίας Κολοβός επίσης έφτασε στη Δεύτερη θέση στην κατηγορία αρχαρίων. Συμμετοχή είχαμε και με τον Βαγγελή Μουμτζή ο οποίος μπορεί να μην έφτασε στα μετάλλια αλλά επέστρεψε με πλούσια εμπειρία και θέληση για τους επόμενους αγώνες.

Οι Έλληνες μαχητές αγωνίστηκαν και πρωταγωνίστησαν εκτός από το πρωτάθλημα του NAGA παράλληλα και στους αγώνες με όρους Abu Dhabi Adcc. Οι δύο αυτές οργανώσεις συνεργάστηκαν στο παραπάνω πρωτάθλημα και έδωσαν την ευκαιρία σε όσους ήθελαν να πάρουν μέρους και στους αγώνες με όρους του Abu Dhabi Adcc.
Εδώ ο Ανδρέας Μιχαηλίδης κατάφερε κι πάλι να πάρει την πρώτη θέση, ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου τη δεύτερη, ο Γιάννης Κοκολάρας τη δεύτερη και ο Ιορδάνης Κοκολάρας την Τρίτη θέση
moxou1 moxou2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου