Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ο Μπιτάκος αναδείχθηκε νικητής του «Battle 2»


Ο Μπιτάκος αναδείχθηκε νικητής του «Battle 2»

Ο Σταμάτης Μπιτάκος, με μια αγκωνιά στο τρίτο γύρο, έβγαλε νοκ άουτ τον Λευτέρη Χαχαμίδη και κέρδισε, έτσι, το main event του «Battle 2». 
O «Stam the showman» ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού του main event του «Battle 2». Ο Σταμάτης Μπιτάκος, παίζοντας κυρίως Muay Thai, έβγαλε νοκ άουτ τον Λευτέρη Χαχαμίδη στο τρίτο γύρο του τελικού, χάρη σε μία εξαιρετική αγκωνιά. Αντίθετα, ο δεύτερος, παίζοντας «καθαρό» kick boxing, δεν κατάφερε να κερδίσει πολλά χτυπήματα.
Στο τέλος της αναμέτρησης ο Σταμάτης Μπιτάκος δέχθηκε ένα χτύπημα από τον παγκόσμιο πρωταθλητή καράτε, Νίκο Γιδάκο, κάτι το οποίο οδήγησε σε γενική σύρραξη και τον τραυματισμό αρκετών ανθρώπων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα περιμετρικά του ρινγκ. Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, ο Σταμάτης Μπιτάκος ζήτησε ρεβανς από τον Παύλο Καπώνη, την οποία αποδέχθηκε δημόσια.
Ο Χατζηχρόνογλου αναδείχθηκε Battle Light Heavyweight Champion
Ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου κέρδισε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στο τέλος, αφού ο δεύτερος είχε κάνει προηγουμένως δύο εξαιρετικούς γύρους. Στον τρίτο, όμως, ο Χατζηχρόνογλου ανέκαμψε και έσπασε (με το πόδι) το χέρι του Νικολαΐδη. Τη ρεβάνς ζήτησε, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, ο νέος πρωταθλητής.
6’’ άντεξε η Mellony Geugies
Έξι δευτερόλεπτα διήρκησε ο αγώνας ανάμεσα στην Μαριάνα Καλλέργη και την Ολλανδή, Mellony Geugies. Η Ελληνίδα έβγαλε νοκ άουτ την αντίπαλό της με ένα χτύπημα (με το πόδι) στο κεφάλι.
Πέμπτη νίκη ο Γκίκας και συνεχίζει…
Ο Νίκος Γκίκας επιβεβαίωσε και πάλι ότι είναι ο πλέον φορμαρισμένος αθλητής στην κατηγορία welterweight . Αυτή τη φορά νίκησε τον Γιώργο Ανδριανόπουλο με ένα απίστευτο νοκ άουτ. Ο αντίπαλος του Γκίκα έμεινε αναίσθητος για 30’’, ωστόσο στη συνέχεια σηκώθηκε, έστω και υποβασταζόμενος.
Αποκλείστηκε και αποδοκιμάστηκε ο Μήσιας
Ένα αντικανονικό χτύπημα (στον πεσμένο, Ismael El Brouzini) ήταν αρκετό για τον Παύλο Μήσια, προκειμένου ν’ αποκλειστεί και να αποδοκιμαστεί από τους θεατές του κλειστού κέντρου πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος».
Πηγή: lordofrings
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε  στη σελίδα του Onsports.gr.
Συντάκτης:  Onsports Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου