Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

«Ψήνουν» ρεβάνς Condit με Diaz


«Ψήνουν» ρεβάνς Condit με Diaz

Δεν πέρασαν πολλά 24ωρα, για να επανέλθει το ζευγάρι του main event του UFC 143 στο προσκήνιο, καθώς δημιουργήθηκαν συζητήσεις για αγώνα-ρεβάνς μεταξύ του Carlos Condit και του Nick Diaz.
Ο δεύτερος ηττήθηκε στο ματς για τον τίτλο του Interim Welterweight Champion και εκφράζοντας την... αηδία του για την απόφαση των κριτών αποσύρθηκε από τις μικτές πολεμικές τέχνες. Φυσικά, ελάχιστοι τον... πίστεψαν, αλλά για την ώρα δεν έχει αναιρέσει την απόφασή του.
Πάντως το promotion
του πρότεινε ευκαιρία... εκδίκησης του προσωρινού παγκόσμιου πρωταθλητή, την οποία απέρριψε, σε πρώτο βαθμό, ο Diaz. Ωστόσο, το συγκεκριμένο ματς μόνο εκτός πλάνων δεν έχει τεθεί.
Άλλωστε η επιστροφή του... κανονικού πρωταθλητή, Georges St. Pierre, θα σημειωθεί μετά τον Οκτώβριο, οπότε υπάρχει χρονικό περιθώριο για έναν ακόμα αγώνα για τον Interim τίτλο, τον οποίο διατηρεί πλέον ο Condit. Είτε με αντίπαλο το «κακό παιδί» των ΜΜΑ, είτε με κάποιον άλλον, ο θριαμβευτής του UFC 134 θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του, πριν από μία πιθανή αναμέτρηση με τον Καναδό σούπερσταρ.
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου