Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Οι πέντε διεκδικητές του παγκόσμιου τίτλου στο SmackDown


Οι πέντε διεκδικητές του παγκόσμιου τίτλου στο SmackDown

Big Show, Wade Barrett, Randy Orton, Cody Rhodes και Great Khali θα διεκδικήσουν το World Heavyweight Championship του Daniel Bryan στο Elimination Chamber.
Γνωστοποιήθηκαν, λοιπόν, οι έξι Superstars που θα μπουν στο... διαβολικό κλουβί στις 18 Φεβρουαρίου. Όλες οι παρουσίες δικαιολογήθηκαν στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown, ενώ ο Mark Henry... αποκλείστηκε.
Ο «World's Strongest Man» υποφέρει από... πραγματικό τραυματισμό και στο σενάριο απλά... τιμωρήθηκε από τον Theodore Long, GM του SmackDown. Ο Bryan, από την πλευρά του, τα «έβαλε» πάλι με τον Big Show, ενώ οι Orton και Barrett πρωταγωνίστησαν σε μία ακόμα βίαιη μεταξύ τους σύγκρουση.
Η εξάδα του... θανάτου συμπληρώθηκε από τον Intercontinental Champion, Cody Rhodes, ο οποίος πάντως έχασε από τον Sheamus, και τον Great Khali. Ο τελευταίος επέστρεψε στο Royal Rumble, κάτι που συνέβη επίσης αναφορικά με τον Jim Duggan, ο οποίος πήρε ματς δίπλα στον Santino Marella απέναντι στους πρωταθλητές Tag Team, Primo & Epico.
Ούτε σε αυτό το επεισόδιο μπόρεσε να συγκρατήσει τα... αέρια της η Natalya. Πάντως, μαζί με την Beth Phoenix, εξολόθρευσε τις Tamina και Aksana.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Οι Natalya & Beth Phoenix κέρδισαν Tamina & Aksana.
Οι Primo & Epico κέρδισαν Santino Marella & Jim Duggan.
O Sheamus κέρδισε τον Cody Rhodes.
O Randy Orton κέρδισε τον Wade Barrett.
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε  στη σελίδα του Onsports.gr.
Συντάκτης:  Γιάννης Ασκούνης onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου