Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Έφτασε το «ζωντανό» Ultimate Fighter


Έφτασε το «ζωντανό» Ultimate Fighter

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης του νέου ριάλιτι «The Ultimate Fighter», το οποίο θα προβληθεί «ζωντανά», για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην αμερικανική τηλεόραση.
Στις 9 Μαρτίου μέσω του «FX» θα αρχίσει η σεζόν με προπονητές τους Dominick Cruz, Bantamweight Champion, και Urijah Faber, πρώτος διεκδικητής της συγκεκριμένης κατηγορίας. Όπως συνήθως, άγνωστοι μαχητές θα μπουν σε ένα σπίτι και θα διεκδικήσουν μέσα από αγώνες ΜΜΑ ένα συμβόλαιο στο UFC.

Για την ώρα, το TUF 15 ονομάζεται «The Ultimate Fighter: LIVE». Άλλωστε αυτό θα μεταδοθεί για πρώτη φορά «ζωντανά», ώστε οι τηλεθεατές να έχουν την ευχέρεια να καθορίσουν τις εξελίξεις εντός του σπιτιού. Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες 14 σεζόν, το ριάλιτι ήταν μαγνητοσκοπημένο.
Στα διαδικαστικά, οι διαγωνιζόμενοι θα είναι Lightweights και Welterweights. Η κάθε κατηγορία θα έχει από 16 μαχητές, εκ των οποίων ο ένας θα εξασφαλίσει συμβόλαιο τεσσάρων αγώνων με πολύ καλές οικονομικές αποδοχές από το UFC.
To πρώτο επεισόδιο θα είναι δίωρο, ενώ τα επόμενα μονόωρα. Από την πλευρά τους, οι δύο προπονητές της σειράς θα τεθούν αντιμέτωποι στο UFC 148 του Λας Βέγκας στις 4 Ιουλίου και θα διεκδικήσουν τον τίτλο Bantamweight, τον οποίο διατηρεί ο Cruz.
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε στη σελίδα του Onsports.gr.
Συντάκτης: Γιάννης Ασκούνης
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου