Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Συζητήσεις για GSP vs Anderson Silva

Συζητήσεις για GSP vs Anderson Silva
Για αρκετά χρόνια, μία πιθανή «σύγκρουση» του Georges St. Pierre με τον Anderson Silva προκαλεί... συγκίνηση και πλέον οι σχετικές συζητήσεις επανέρχονται στο προσκήνιο.
Το «champion vs champion» θα κρίνει για πολλούς τον ανώτερο σύγχρονο μαχητή μικτών πολεμικών τεχνών. Άλλωστε ο Καναδός έχει κυριαρχήσει στους Welterweights και ο Βραζιλιάνος στους
Middleweights, αλλά οι δρόμοι τους παραμένουν ξεχωριστοί. Για την ώρα, πάντως, αμφότεροι διατηρούν αμεσότερες υποχρεώσεις.
«Έχω σκεφτεί το ματς, αλλά για την ώρα συγκεντρώνομαι αποκλειστικά στο γόνατό μου. Όταν επανέλθω στο 100% θα επαναφέρω την συγκέντρωση μου στην υπεράσπιση του τίτλου μου. Όταν συμβεί και αυτό, ίσως πρέπει να δεχθώ ένα ακόμα ματς. Αν όλα κυλήσουν θετικά, τότε ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί στο άμεσο μέλλον, αλλά όλα αυτά παραμένουν υποθέσεις» δήλωσε σχετικά ο Georges St. Pierre εξηγώντας τις προτεραιότητές του.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του UFC, Dana White, σχολίασε:
«Προφανώς ο αγώνας έχει συζητηθεί από αρκετούς. Ο Georges πρέπει να είναι υγιής και να αντιμετωπίσει πρώτα τον Carlos Condit. Ο Anderson θα κοντραριστεί με τον Chael Sonnen. Μετά θα δούμε τι θα συμβεί. Γνωρίζω πως ο Anderson Silva δεν μπορεί να χάσει τόσα κιλά, άρα ένα μεταξύ τους ματς θα γίνει στα κιλά των Middleweights ή σε κάποιο συμφωνημένο όριο ανάμεσα στις δύο κατηγορίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου