Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ορίστηκε ο τελικός του Strikeforce Heavyweight Grand Prix

Ορίστηκε ο τελικός του Strikeforce Heavyweight Grand Prix
Πέρασαν μεν πολλά εξωαγωνιστικά εμπόδια, αλλά στις 19 Μαΐου ο Josh Barnett και ο Daniel Cormier θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Strikeforce Heavyweight Grand Prix.
Στο μεσοδιάστημα το promotion εξαγοράστηκε από την Zuffa
, η κατηγορία Heavyweight διαλύθηκε και γενικά άλλαξε ο «χάρτης» του Strikeforce, αλλά ο τελικός έπρεπε να γίνει, ώστε να ολοκληρωθεί το πολυδιαφημισμένο τουρνουά. Αυτό σημαδεύτηκε από μία σειρά από τραυματισμούς και απρόοπτα, με τον Cormier να δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα με το δικό του χτύπημα, από τη στιγμή που το promotion δεν ήθελε να αλλάξει το ζευγάρωμα του τελικού.
Πλέον, όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και ο αήττητος Cormier θα αντιμετωπίσει τον έμπειρο Barnett στις 19 Μαΐου. Το ίδιο το event και η έδρα του δεν έχουν καθοριστεί, αλλά κοινοποιήθηκε αποκλειστικά η ημερομηνία.
Ο 34χρονος πρώην πρωταθλητής Heavyweight του UFC είχε ξεπεράσει με υποταγές τα εμπόδια των Brett Rogers και Sergei Kharitonov στο πλαίσιο του τουρνουά. Από την πλευρά του, ο Cormier, ο οποίος έχει ρεκόρ 9-0, απέκλεισε τον Antonio Silva στα ημιτελικά αντικαθιστώντας τον Alistair Overeem, αλλά έσπασε το χέρι του στο συγκεκριμένο ματς.Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου