Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Κράτησε τον τίτλο του ο Jones στο UFC 145

Κράτησε τον τίτλο του ο Jones στο UFC 145
Με ομόφωνη απόφαση ύστερα από πέντε γύρους διατήρησε τον τίτλο του ο Jon Jones κερδίζοντας τον Rashad Evans στο main event του UFC 145.
To σόου διεξήχθη στην Ατλάντα και το παραπάνω ματς ήταν αυτό που ξεχώριζε εξαρχής στο πρόγραμμα. Άλλωστε τέθηκε υπό διεκδίκηση ο τίτλος Light Heavyweight, τον οποίο κράτησε ο «Bones», νεότερος πρωταθλητής στην ιστορία του UFC.
To ίδιο το ματς ξεκίνησε δυνατά, αλλά όσο κυλούσε ο χρόνος, τόσο
έπεφτε ο ρυθμός. Άλλωστε οι δύο μαχητές γνώριζαν καλά ο ένας τον άλλον, καθώς υπήρξαν συνεργάτες σε επίπεδο προπονήσεων.
Εν τέλει, το πλεονέκτημα του Jones στο reach αποτέλεσε τη διαφορά των δύο πρωταγωνιστών του UFC 145. Έτσι έλεγξε το ματς, όπως συνηθίζει, και δίκαια παρέμεινε παγκόσμιος πρωταθλητής.
Στα άλλα τηλεοπτικά ματς, πάντως, σημειώθηκαν εντυπωσιακά νοκ άουτ. Ο 22χρονος Καναδός Rory MacDonald έκανε ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο στην κατηγορία Welterweight με βίαιο ΤΚΟ σε βάρος του Che Mills, ο οποίος ήταν ανταγωνιστικός μονάχα στον πρώτο γύρο.
Ακόμα, ο Ben Rothwell σημείωσε έκπληξη με... εκκωφαντικό τρόπο. Συγκεκριμένα έβγαλε ΚΟ τον Brand Shaub σε 70 δευτερόλεπτα σε αναμέτρηση στα κιλά των Heavyweights. Από την πλευρά του, ο Michael McDonald απέδειξε ότι αξίζει κάτι καλύτερο στους Bantamweights επικρατώντας του Miguel Torres εντός του πρώτου πεντάλεπτου.
Γεμάτο αίματα ήταν ένα άλλο ματς του βασικού προγράμματος, το οποίο κρίθηκε με πλειοψηφική απόφαση. Έτσι ο Eddie Yagin επιβλήθηκε του Mark Hominick, ο οποίος αντέδρασε αργά, αν και έπεισε τον έναν κριτή. Στον πρώτο τηλεοπτικό αγώνα ο Mark Bocek πήρε τη νίκη με απόφαση.
Από τα υπόλοιπα ματς ξεχώρισε η ήττα του Maximo Blanco από τον Marcus Brimage και η υποταγή του Travis Brown σε βάρος του Chad Griggs. Ακόμα ο έμπειρος Matt Brown διέκοψε την ανοδική πορεία του Stephen Thompson, ενώ ο Anthony Njokuani πήρε απόφαση επί του John Makdessi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου