Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ζαμπίδης: «Εύχομαι να είναι γιορτή και να υπάρξει ψυχική ανάταση!» (videos+photos)

Ζαμπίδης: «Εύχομαι να είναι γιορτή και να υπάρξει ψυχική ανάταση!» (videos+photos)
FROM ONSPORTS.GR
Την εθνική ανάταση των Ελλήνων μέσα από την δική του αναμέτρηση με τον Σύριο-Αυστριακό, Φαντί Μερτζά, στο πλαίσιο του φετινού Iron Challenge 3, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο (28/04) στο κλειστό του Ελληνικού, ευχήθηκε
ο Μιχάλης Ζαμπίδης στην συνέντευξη Τύπου για το μεγάλο event που πραγματοποιήθηκε σήμερα (25/04) το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του kick boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης, συνοδευόμενος από τον προπονητή του, Μάριο Μπαρμπάτσα, την promoter του, Τάνια Φουσέκη, αλλά και όλο του το επιτελείο, μαζί με τον αντίπαλο του, Φαντί Μερτζά και τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick boxing, Χάρι Γκόριαν, μίλησε για το σπουδαίο event από το οποίο, άλλωστε, ο νικητής θα εξασφαλίσει την συμμετοχή του, τον Μάρτιο του 2013, στο περίφημο King of the ring Masters Tournament.
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ευελπιστεί ότι θα βρεθεί στη μεγάλη «γιορτή» του Κ1, όπου μαζί με άλλους εννέα top αθλητές θα διεκδικήσει την περιβόητη λευκή ζώνη, που μόνο ο Μάικ Τάισον έχει στην συλλογή του...
Στην αρχική του τοποθέτηση ο Σύριο-Αυστριακός αθλητής, αντίπαλος του Ζαμπίδη το προσεχές Σάββατο (28/04), Φαντί Μερτζά, τόνισε:
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα, προκάλεσα τον Ζαμπίδη, τον ξέρω πολύ καιρό, είναι ένας από τους καλύτερους και δυνατότερους αθλητές στον κόσμο…», ενώ ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Μιχάλης Ζαμπίδης υπογράμμισε:
«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που θα γίνει στο σπίτι μου αυτός ο αγώνας. Αισθάνομαι ευθύνη για την ιστορία μας, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου…»
Από την δική του πλευρά, ο προπονητής του «Iron Mike», Μάριος Μπαρμπάτσας, έδωσε το σύνθημα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα:
«Ο Mike έχει προετοιμαστεί πολύ καλά, είναι πανέτοιμος, σας υπόσχομαι ότι θ’ αφήσει το κοινό με το στόμα ανοιχτό…»
Αναλυτικά όλα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του φετινού Iron Challenge 3 στην συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας:
Μιχάλης Ζαμπίδης: «Από αυτό το event ελπίζω να υπάρξει εθνική ανάταση, ανάταση για όλους του Έλληνες, το έχω πει πολλές φορές το DNA του Έλληνα είναι ευνοημένο, αργά ή γρήγορα κερδίζει, αυτό δηλαδή που θα προσπαθήσω να κάνω το Σάββατο. Με γοητεύουν οι προκλήσεις, θα είναι ένας αγώνας με μεγάλο ενδιαφέρον αν αναλογιστούμε το ρεκόρ του συγκεκριμένου αντιπάλου, εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα…»
Σε ερώτηση αν έχει υποτιμήσει ποτέ κάποιον αντίπαλο του, ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής τόνισε:
«Με δίδαξαν πολλά αυτές οι είκοσι ήττες της καριέρας μου, έχω μάθει να μην υποτιμώ κανέναν, προσπαθώ για το καλύτερο στην προετοιμασία, που για μένα είναι το σημαντικότερο σ’ έναν αγώνα, αντιμετωπίζω κάθε αθλητή ως τον καλύτερο του σύμπαντος…»
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, εξάλλου, αναφέρθηκε και στις διαφορές που υπάρχουν στην Ελλάδα όσον αφορά το Kick boxing από την εποχή που ξεκίνησε μέχρι σήμερα:
«Το 1992 που ξεκίνησα δεν υπήρχε ουσιαστικά kick boxing στην Ελλάδα, τώρα όλα είναι διαφορετικά, έχω την ομάδα μου, έχω όλους εσάς που καταγράφετε τις καλύτερες στιγμές του αθλήματος και θα ήθελα να τονίσω ότι ενώ θεωρούμε το Kick boxing ατομικό άθλημα, θα πρέπει να ξέρετε ότι είναι συλλογικό… Εύχομαι να γίνει μια γιορτή, εύχομαι να υπάρξει ανάταση, γιατί την έχουμε όλοι μας ανάγκη...»
Ο αντίπαλος του Μιχάλη Ζαμπίδη, Φαντί Μερτζά - ή αλλιώς «The Beast», όπως αποκαλείται - μίλησε με κολακευτικά λόγια τον Έλληνα αθλητή τονίζοντας:
«Ξέρω καλά τον Ζαμπίδη, είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου, θεωρώ ότι συγκαταλέγεται στους πέντε καλύτερους παγκοσμίως στο Κ1…»
Όσον αφορά στον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Χάρι Γκόριαν, αυτός υπογράμμισε την σπουδαιότητα του αγώνα ενόψει του King of the ring Masters Tournament, το οποίο θα διεξαχθεί σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα.
«Είμαι περήφανος που είμαι εδώ, ο Ζαμπίδης είναι ο κάτοχος του τίτλου, φέτος πήγαμε ένα βήμα παραπάνω για να διατηρήσει τον τίτλο του πρέπει να νικήσει το νούμερο 8 στον κόσμο, να ξέρετε ότι δεν ήταν εύκολο να βρούμε αντίπαλο για τον Ζαμπίδη, ο Μερτζά, όμως, ήταν θετικός και τον προκάλεσε, αυτός ο τίτλος δεν είναι ο οποιοσδήποτε τίτλος, ο νικητής θα πάει στο King of the ring Masters Tournament, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2013 για να διεκδικήσει την λευκή ζώνη που μόνο ο Μάικ Τάισον έχει.
Περιμένω έναν σκληρό αγώνα, οι δυο τους έχουν πολλά να κερδίσουν, αλλά και πολλά να χάσουν
Πέρσι ο Ζαμπίδης επιλέχθηκε από την διοργάνωσή μας ως ο καλύτερος αθλητής του Κ1, ενώ η Τάνια Φουσέκη ως η καλύτερη Promoter. O Φαντί Μερτζά είχε το δικαίωμα να προκαλέσει τον Ζαμπίδη, μόνο και μόνο επειδή είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα…
Δεν υπάρχουν πολλοί αθλητές σαν τον Ζαμπίδη, πόσο μάλλον στην Ελλάδα. Στην βαθμολογία μας μόνο ο Ζαμπίδης μπορεί από Έλληνες να διεκδικήσει τη λευκή ζώνη. Η Ελλάδα είναι αρκετά καλή στις μικρές κατηγορίες, όπως και στις γυναίκες…» ήταν η τοποθέτηση του Χάρι Γκόριαν.
Ερώτηση έγινε και στην Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Μιχάλη Ζαμπίδη, Τάνια Φουσέκη, η οποία κλήθηκε ν' απαντήσει στο γιατί ένα τέτοιο σημαντικό event για το Kick boxing αποφασίστηκε να γίνει την ίδια μέρα με τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο:
«Ένας τέτοιος αγώνας δεν μπορούσε να προγραμματιστεί τελευταία στιγμή, όλα έχουν ρυθμιστεί εδώ και καιρό, ενώ ο τελικός του κυπέλλου προγραμματίστηκε μόλις πριν από δύο εβδομάδες…»
Στο φετινό Iron Challenge 3, το οποίο θα ξεκινήσει στις 16:00, θα πραγματοποιηθούν 15 αγώνες kick boxing με Έλληνες αθλητές. Αναλυτικά:
Pre-games:
Κερπάτσι Σωκράτης (Θεοφάνους Γιάννης) Vs Κουνοπιδής Γιώργος (Μπουλάς) - 71Kg - 3x3’
Ιάλι Ανδρέας (Τσάλας Τάσος) Vs Βαρδάκας Πέτρος (Σώζος Παναγιώτης) – 82kg - 3x2’
Πιστόλας Νίκος (Μπαρμπάτσας) Vs Σάπικας Γρηγόρης (Σασαρίδης Κώστας) -73kg - 3x2’
Χαρίσης Σταύρος (Ασκητής Νίκος) Vs Ρουσίωτης Κωνσταντίνος (Δροσόπουλος Νίκος) – 76Kg – 3x2’
Δανέλης Στέφανος (Zambidis Club) Vs Κωνσταντίνου Βαγγέλης (Πλεξουσάκης Μανώλης) – 75Kg – 3x2’
Πολίτης Νίκος (Γάτσης Χρήστος) Vs Δαρσακλής Στέλιος (Πλεξουσάκης Μανώλης) – 60kg – 3x2’
Μπεκύρας Διονύσης (Zambidis Club) Vs Γεωργόπουλος Άκης (Κρητικός Νίκος) – 75Kg – 3x2’
Σουμπάκας Ευάγγελος (Τσάλας Τάσος) Vs Αλούσι Τάσο (Μποτώνης Γιάννης)– 45kg – 2x1.30’
Πρίντεζης Παντελής (Zambidis Club) Vs Λαγός Στέφανος (Zambidis Club) – Αγώνας επίδειξης– 2x1.30’
Main games:
Μιχαλόπουλος Γιάννης (Θεοφάνους Γιάννης) Vs Σύρος Αλέξανδρος (Αθανασόπουλος Κώστας) - 71kg - 3x3’
Πανταζή Μαρία (Τσέλης Γιώργος) Vs Rossella Setti (Chirco David) - 60kg - 3x3’
Στόλης Νίκος (Δημητρίου Γιάννης) Vs Χύσεν Νίκος (Αθανασόπουλος Κώστας) - 63kg - 3x3’
Κελέκης Νίκος (Θεοφάνους Γιάννης) Vs Γκερέκος Αλέξανδρος (Αλεξάκης Μάκης) - 81kg - 3x3’
Ριτσι Σάμο (Δημητρίου Γιάννης) Vs Tigker Nordin (Μάλλιος Γιώργος) - 85kg - 3x3’
Main Event:
Μιχάλης Ζαμπίδης Vs Fadi Merza -70kg - 3x3’ (σε περίπτωση ισοπαλίας 2 extra rounds)
Η διοργάνωση θα διαρκέσει συνολικά 3 ώρες και θα την παρουσιάσει ο Σάββας Πούμπουρας. Θα πλαισιωθεί από παράλληλά μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα που θα προσφέρουν στους θεατές μια αξέχαστη βραδιά: Στο Iron Challenge 3 θα εμφανιστούν οι NEBMA feat. Μαρία Μακρή, η Κατερίνα Στικούδη καθώς και ο Νίκος NiVo Βουρλιώτης που θα παρουσιάσει το νέο του ντουέτο με τον Zan Batist. Επιπλέον, ο Νίκος NiVo Βουρλιώτης μαζί με τον Ισορροπιστή θα εμφανιστούν πριν τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη και θα τραγουδήσουν το τραγούδι που έγραψαν ειδικά για τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή, το οποίο τιτλοφορείται: «Ο επόμενος στη λίστα».
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
Διαβάστε επίσηςstring(60) "/media/k2/items/cache/d8ac4970963db188ae4ea3a3a08a5e2d_S.jpg" string(60) "/media/k2/items/cache/6ee598defcba39590c4fe81afa1b61e2_S.jpg" string(60) "/media/k2/items/cache/56973510eda9ff32391c8531f7780a56_S.jpg" string(60) "/media/k2/items/cache/b6ae93b7f1d5e6a47e46bf150f3e53c7_S.jpg" string(60) "/media/k2/items/cache/082b1dade62a5faa94a9d274f9b98342_S.jpg" string(60) "/media/k2/items/cache/8a0c678f479ea7a979e89c67d12ea09e_S.jpg" string(60) "/media/k2/items/cache/7c14a7565a7ae02a8b73889e7cdefeeb_S.jpg" string(60) "/media/k2/items/cache/51dcd486481fa6c8ad2a4828846edfd8_S.jpg"
Διαβάστε επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου