Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

«Bader vs Machida» στις 4 Αυγούστου

«Bader vs Machida» στις 4 Αυγούστου
Σημαντικό αγώνα για την κατηγορία Light Heavyweight θα φιλοξενήσει το UFC on FOX 4, αφού οι Lyoto Machida και Ryan Bader θα «διασταυρώσουν τα ξίφη» τους στο σόου του Λος Άντζελες.
Από τη μία, ο Bader έχει χάσει από τον Jon Jones, ο οποίος
συνέχισε και κατέκτησε τον τίτλο της κατηγορίας, και από τον Tito Ortiz, αλλά έχει επικρατήσει στους άλλους 14 αγώνες που έχει δώσει σε επαγγελματικό επίπεδο εντός των ΜΜΑ. Μάλιστα «έτρεξε» σερί δώδεκα νικών, πριν υποχωρήσει στην κατάταξη των Light Heavyweights.
Από την άλλη, ο «Dragon» έχει συνολικό απολογισμό 17 νικών και τριών ηττών, ενώ έχει υπάρξει παγκόσμιος πρωταθλητής της κατηγορίας. Ωστόσο έχει χάσει τρία από τα τέσσερα τελευταία του ματς, αφού οι Jon Jones, Quinton Jackson και Mauricio Rua τον κατέβαλαν. Αντίθετα κέρδισε τον Randy Couture, αλλά η νίκη σε βάρος του Hall of Famer δεν ήταν αρκετή, ώστε να τον θέσει σε θέση διεκδικητή.
Γίνεται αντιληπτό πως ο νικητής του μεταξύ τους αγώνα θα βρεθεί σε προνομιακή θέση ανάμεσα στους Light Heavyweights του UFC. Μάλιστα δεν αποκλείεται το ματς να αποτελέσει το main event του σόου της 4ης Αυγούστου, στο οποίο θα γίνει και το «Hector Lompard vs Brian Stann».
http://www.onsports.gr/Spor/Dynamika-Athlhmata/item/206454-Bader-vs-Machida-stis-4-Aygoystoy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου