Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Τελικά στο UFC 149 θα αγωνιστεί ο Aldo

Τελικά στο UFC 149 θα αγωνιστεί ο Aldo
Επρόκειτο να μεταφερθεί στο UFC 147, αλλά ο αγώνας του Jose Aldo και του Eric Koch θα διεξαχθεί στο UFC 149, όπως ήταν αρχικά περισσότερο πιθανό.
Το UFC 147 έχει μείνει χωρίς ημερομηνία, main event και έδρα. Το δεύτερο κενό επρόκειτο να καλυφθεί με εντός έδρας ματς του Featherweight Champion, αλλά οι δύο μαχητές δήλωσαν πως δεν θα είχαν τον απαραίτητο χρόνο προετοιμασίας. Το βραζιλιάνικο σόου θα γίνει εντός του Ιουνίου, ενώ το UFC 149 στο Κάλγκαρι τον Ιούλιο.
Ύστερα από τις παραπάνω εξελίξεις, το «Witor Belfort vs Wanderlei Silva» θεωρείται το πιθανότερο main event του UFC 147. Πρόκειται για τους δύο προπονητές του ριάλιτι «TUF Brasil».
Ακόμα, ο πρώην Bellator Middleweight Champion, Hector Lompard, θα ξεκινήσει την πορεία του στο UFC μέσω του Brian Stann. Οι δύο μαχητές θα κοντραριστούν στις 4 Αυγούστου στο πλαίσιο του UFC on FOX 4, το οποίο θα γίνει στο Λος Άντζελες.
Τέλος δημιουργήθηκαν φημολογίες περί αγώνα του Mauricio «Shogun» Rua με τον Thiago Silva στο UFC 149! Ο πρώην πρωταθλητής Light Heavyweight επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Quinton Jackson, αλλά ο «Rampage» τραυματίστηκε στα δύο γόνατα και είναι «φευγάτος» από το promotion. Έτσι έμεινε o Rua χωρίς ματς από τον Νοέμβριο του 2011!
Πλέον προκύπτει η περίπτωση του Thiago Silva. O τελευταίος επέστρεψε πρόσφατα από μονοετή τιμωρία λόγω χρήσης αντικανονικών ουσιών και ηττήθηκε από τον Alexander Gustafsson.
http://www.onsports.gr/Spor/Dynamika-Athlhmata/item/206108-Telika-sto-UFC-149-tha-agonistei-o-Aldo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου