Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Kick Boxing: Ο Ζαμπίδης στους «16» του Κ-1

Kick Boxing: Ο Ζαμπίδης στους «16» του Κ-1
Στο K-1 World Max Final 16, στις 27 Μαΐου στη Μαδρίτη, θα αγωνιστεί ο Μιχάλης Ζαμπίδης.
Ο αγώνας θα γίνει στο Palacio Vista Alegre με αντίπαλο τον 23χρονο Ολλανδομαροκινό, Chahid «The Pitbull» Oulad El Hadj, ο οποίος έχει ρεκόρ 35 νίκες και 12 νοκ άουτ σε 56 επαγγελματικούς αγώνες που έχει δώσει.

Η επιλογή του ζευγαριού από τους διοργανωτές έγινε δεν ήταν τυχαία, καθώς οι δύο αθλητές έχουν παρόμοιο στιλ και μαχητικότητα.
Οι δυο τους έχουν αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στο πλαίσιο του K-1 Max, σε μια εντυπωσιακή αναμέτρηση, οπού μετά από extra round, o Μιχάλης Ζαμπίδης πήρε τη νίκη, σε έναν αγώνα που είχε ψηφιστεί ως ο καλύτερος του Κ-1 το 2010.
O Iron Mike προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον πολυαναμενόμενο και σημαντικό αγώνα, στο πλαίσιο της «Ολυμπιάδας» του Kick Boxing.
Κερδίζοντας τον Chahid, ο Ζαμπίδης προκρίνεται στην τελική 8άδα του Κ-1 World Μax, της οποίας οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Ιαπωνία, τον Νοέμβριο 2012.
Ο Iron Mike θα αναχωρήσει για την Ισπανία την Παρασκευή (25/05) και μαζί του θα ταξιδέψουν ο προπονητής του, Μάριος Μπαρμπάτσας, ο βοηθός γωνίας, Σωτήρης Τσαφούλιας, καθώς και η μάνατζέρ του, Τόνια Φουσέκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου