Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

«Marquardt vs Woodley» τον Ιούλιο στο Strikeforce

«Marquardt vs Woodley» τον Ιούλιο στο Strikeforce
Χωρίς κάτοχο έχει μείνει το Strikeforce Welterweight Championship, αλλά οι Nate Marquardt και Tyron Woodley θα διεκδικήσουν τον τίτλο τον Ιούλιο.
Η ακριβής ημερομηνία του σόου δεν έχει οριστεί, αλλά το promotion ανακοίνωσε τον αγώνα τίτλου. Από τη μία υπάρχει ο Marquardt, ο οποίος έχει μείνει χωρίς αγώνα από τον Μάρτιο του 2011 και από την άλλη ο αήττητος Woodley.
O 33χρονος Αμερικανός αποδεσμεύτηκε από το UFC επειδή έκανε χρήση αντικανονικών ουσιών. Έτσι αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα του UFC on Versus 4, στο οποίο επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Rick Story. Στη συνέχεια υπέγραψε με το βρετανικό BAMMA, έκλεισε ματς με τον Yoshiyuki Yoshida, αλλά έλυσε το συμβόλαιό του για ακαθόριστο λόγο. Ακολούθησε συμφωνητικό με το Strikeforce, που έχει κοινή ιδιοκτησία με το UFC, και άμεσος αγώνας τίτλου.
Από την πλευρά του, ο Woodley έχει δέκα νίκες σε ισάριθμα ματς, εκ των οποίων τα οκτώ είναι στο Strikeforce. Πάντως ο στόχος του είναι η μεταγραφή στο UFC και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος επιδίωξής της, από την κατάκτηση τίτλου στην κατηγορία Welterweight στο τωρινό του promotion.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου