Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Επιστροφή Paul Heyman στο Raw

Επιστροφή Paul Heyman στο Raw
Ο πρώην ιδιοκτήτης του ECW, Paul Heyman, επανήλθε στο WWE, για να ανακοινώσει την αποχώρηση του Brock Lesnar!
Δεν θέλησε να εμφανιστεί ο Lesnar και να ανακοινώσει ο ίδιος την παραίτησή του, οπότε έστειλε τον φίλο του, Heyman, στο Raw SuperShow, ώστε να τον εκπροσωπήσει. Φυσικά αναμένονται νέες σχετικές εξελίξεις στα επόμενα εβδομαδιαία επεισόδια.
Εν τω μεταξύ, ο John Laurinaitis ένιωσε προσβεβλημένος από τον CM Punk και έθεσε τον Lord Tensai απέναντί του. Επίσης ο Big Show ήταν το ίδιο ειρωνικός στον GM του Raw και του SmackDown και η Eve απαίτησε απολογία του.
Εν τέλει επικράτησε του Intercontinental Champion με countout. Αντίθετα, ο «Straight Edge Superstar» ηττήθηκε στο main event σε handicap match. Συγκεκριμένα ο Daniel Bryan, πρώτος διεκδικητής του WWE Championship, συνεργάστηκε με τον Lord Tensai.
Συνεργασία με την Kelly Kelly σύναψε η Divas Champion, Layla, ώστε να καταβάλει το δίδυμο των Natalya και Maxine. Σε άλλο Tag Team Match, οι Alberto Del Rio και Chris Jericho προκάλεσαν άναρχο ματς και επικράτησαν των Randy Orton και Sheamus. Ακόμα, οι Tag Team Champions, Kofi Kingston και R-Truth έχασαν από τους Dolph Ziggler και Jack Swagger, αφού η Vickie Guerrero παρενέβη στην εξέλιξη της έτερης αναμέτρησης Tag Team.
Στο περιθώριο των αγώνων, ο John Cena αποκάλυψε ότι δέχθηκε ιατρική εντολή περί πολύμηνης ξεκούρασης, την οποία δεν θα υπακούσει. Τέλος o Brodus Clay επικράτησε του Miz και άρχισε τους χορούς.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ο Big Show κέρδισε τον Cody Rhodes με countout.
Oι Dolph Ziggler & Jacks Swagger κέρδισαν τους Kofi Kingston & R-Truth.
Οι Layla & Kelly Kelly κέρδισαν Natalya & Maxine.
Οι Chris Jericho & Alberto Del Rio κέρδισαν τους Randy Orton & Sheamus.
O Brodus Clay κέρδισε τον Miz.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου