Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Στο UFC 150 το «Henderson vs Edgar 2»

Στο UFC 150 το «Henderson vs Edgar 2»
Το UFC 150 της 11ης Αυγούστου θα φιλοξενήσει τον αγώνα για τον τίτλο Lightweight ανάμεσα στον πρωταθλητή Benson Henderson και τον Frankie Edgar.
Στο ιαπωνικό UFC 144 o Henderson (16-2) κατέκτησε τον τίτλο κερδίζοντας τον «Answer». Σχεδόν άμεσα ο πρώην WEC Lightweight Champion δέχθηκε πρόταση για ματς-ρεβάνς, αφού ο Edgar (14-2-1) δεν θέλησε να αλλάξει κατηγορία κιλών, όπως του προτάθηκε.
To σόου θα γίνει στο «Pepsi Center» του Ντένβερ και ο παραπάνω αγώνας θα αποτελέσει πιθανότατα το main event. Παράλληλα ο 30άχρονος Αμερικανός θα συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες... ρεβάνς. Συγκεκριμένα στο UFC 112 και 118 είχε κερδίσει τον B.J. Penn, στο UFC 125 και 136 είχε φέρει μία ισοπαλία και είχε πάρει μία νίκη σε βάρος του Gray Maynard, ενώ στο UFC 150 θα συμπληρώσει δυάδα αγώνων με τον «Smooth»!
Σημειώνουμε πως ο τωρινός παγκόσμιος πρωταθλητής Lightweight είχε επικρατήσει με ομόφωνη απόφαση στο πρώτο ματς των δύο μαχητών. Επίσης ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει τον Nate Diaz, ο οποίος ορίστηκε πρώτος διεκδικητής της κατηγορίας ύστερα από τον θρίαμβό του στο UFC on FOX 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου