Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Main Event: «Neutralizer» και στον Khali (photos+videos)


ONSPORTS.GR Συντάκτης: Γιάννης ΑσκούνηςΔημοσίευση: Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2013 04.39
 
Main Event: «Neutralizer» και στον Khali (photos+videos) | onsports.gr
O US Champion, Antonio Cesaro, διατήρησε τον τίτλο του καταφέρνοντας «neutralizer » και στον Khali! Ακόμα, ο Kofi Kingston εξασφάλισε ευκαιρία για το Intercontinental Championship μέσω του εβδομαδιαίου επεισοδίου του WWE «Main Event».
Από την πλευρά του, ο Khali είχε προκριθεί σε αγώνα για το US Championship μέσω Battle Royal. Στην προκειμένη, όμως, χρειάστηκε τη βοήθεια των Hornswoggle και Natalya, ώστε να ολοκληρώσει promo. Ακολούθησαν μερικά… ηχηρά «chops» του, αλλά ο Ινδός γίγαντας, που εξέφρασε την αγάπη του για τις… Η.Π.Α., δεν απέφυγε το «neutralizer» του Cesaro. Φυσικά η συγκεκριμένη κίνηση πιστοποίησε, για μία ακόμα φορά, τη δύναμη του US Champion. Στη συνέχεια, μάλιστα, βρήκε το κουράγιο να συνεχίσει τη λεκτική διαμάχη του με τον Miz, ο οποίος ήταν σχολιαστής της αναμέτρησης.
Ακόμα, ο νέος Intercontinental Champion, Wade Barrett, πήρε μέρος σε non-title Gauntlet Match, το οποίο πρόσφερε ευκαιρία τίτλου σε οποιονδήποτε επικρατούσε του Βρετανού Superstar. Πρώτος δοκίμασε την τύχη του ο Yoshi Tatsu, αλλά… έφυγε γρήγορα. Ακολούθησαν δυσκολότερες νίκες του Barrett επί του JTG και του Justin Gabriel, αλλά ο Kingston εκμεταλλεύτηκε την κόπωση του Intercontinental Champion και πέτυχε γρήγορο «trouble in paradise». Πλέον θα προσπαθήσει να επανακτήσει τον τίτλο του στο επόμενο επεισόδιο του SmackDown (05/01, 03:00)!
Τέλος γνωστοποιήθηκε πως στο Main Event της επόμενης εβδομάδας, ο Sheamus θα κοντραριστεί με τον Dolph Ziggler. Πρόκειται για αναμέτρηση ρεβάνς, που προέκυψε στο προηγούμενο επεισόδιο του Raw SuperShow, όταν οι Shield διέκοψαν αγώνα μεταξύ των δύο Superstars με επίθεση στον «Great White».
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ο Antonio Cesaro κέρδισε τον Khali.
Ο Wade Barrett κέρδισε τον Yoshi Tatsu.
O Wade Barrett κέρδισε τον JTG.
O Wade Barrett κέρδισε τον Justin Gabriel.
O Kofi Kingston κέρδισε τον Wade Barrett.
Φώτο: WWE.com



 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου