Τρίτη 7 Μαΐου 2013

UFC: Συμβόλαιο και νέοι στόχοι για «Predator»

UFC: Συμβόλαιο και νέοι στόχοι για «Predator» | onsports.gr


Όντας ανώτερος του Robert Guerrero σε ολόκληρο το ματς τίτλου, ο Floyd Mayweather Jr. έφτασε εύκολα στη νίκη με ομόφωνη απόφαση των κριτών.
Θυμίζουμε πως ο WBC Welterweight Champion αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε… 365 μέρες, καθώς μεσολάβησε τρίμηνη, σχεδόν, φυλάκιση εξαιτίας καταδίκης σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Τότε, ο Mayweather (43-0, 26 KOs) κέρδισε τον Miguel Cotto (37-4, 30 KOs) στο «MGM Grand Garden Arena» του Λας Βέγκας με ομόφωνη απόφαση, κάτι που συνέβη και απόψε (ξημερώματα 05/05) στο ίδιο κλειστό, καθώς οι τρεις κριτές βαθμολόγησαν με 117-111, 117-111 και 117-111.
Ειδικότερα, ο Guerrero (31-2-1, 18 KOs) δεν εμφανίστηκε επιθετικός απέναντι στον «Money», όπως αναμενόταν, αλλά αγωνίστηκε παθητικά στους δύο πρώτους γύρους, που είχαν αναγνωριστικό χαρακτήρα. Στο τρίτο, ο αήττητος παγκόσμιος πρωταθλητής άρχισε να περνά περισσότερα χτυπήματα, τα οποία πολλαπλασιάστηκαν στο τέταρτο, ενώ στον όγδοο γύρο ο ηττημένος του αγώνα απέκτησε πληγή πάνω από το αριστερό μάτι, κάτι που πρόσφερε επιπλέον κίνητρο στον Mayweather. Ωστόσο, ο εκκεντρικός πυγμάχος αρκέστηκε σε ομόφωνη απόφαση απέναντι στον «Ghost».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου