Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Κερδίστε 1 οικογενειακό τριήμερο στα Koutrakis Rooms στην Φοινικούντα Μεσσηνίας

5_ffee2447b152494b43d9816faaea83c8_s

Εάν αναζητάτε τον ιδανικό προορισμό για τις διακοπές σας που θα συνδυάζει μοναδικά βουνό και θάλασσα αξίζει να επισκεφθείτε οικογενειακώς την Φοινικούντα Μεσσηνίας.
379279_437555612983904_1995900814_n
Koutrakis Rooms: Ένας φιλόξενος χώρος για τις οικογενειακές σας αποδράσεις
Για όλους εσάς που θέλετε να πάτε διακοπές, αλλά η ιδέα του ξενοδοχείου δεν σας ικανοποιεί, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Koutrakis rooms στην Φοινικούντα Μεσσηνίας αποτελούν την ιδανική λύση για τις διακοπές σας. Τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια είναι φωτεινά, ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα. Η ζεστή φιλοξενία θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας ώστε να περάσετε αξέχαστες, ξεκούραστες και οικονομικές διακοπές. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η γαλάζια θάλασσα και η οργανωμένη αμμουδιά της Φοινικούντας όπου θα βρείτε καφέ και εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα και μαγαζιά για τα ψώνια σας. Η φιλοξενία και σωστή εξυπηρέτηση σ “ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον υπόσχονται να σας προσφέρουν πραγματικά αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές στην Φοινικούντα Μεσσηνίας.
24457_475307269208738_1022481262_nΤα Koutrakis Rooms διαθέτουν δωμάτια τα οποία με την προσθήκη ενός ή δύο κρεβατιού (ξύλινα ράντζα) μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και τέσσερα άτομα. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα (ψύξη / θέρμανση με αυτόνομα ελεγχόμενο σύστημα) και διαθέτουν:
* Ιδιωτικό παρκινγκ
* Plasma TV σε κάθε δωμάτιο
* Ψυγείο
* Δυνατότητα ιντερνέτ
* Λουτρό με WC
*Παρκοκρέβατο για τους μικρούς παραθεριστές
*Μπαλκόνι
*Κουζίνα με πλήρη οικιακό εξοπλισμό (ξεχωριστός χώρος – κοινός και για τα τέσσερα δωμάτια)

Το δώρο μας

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook κι ίσως είστε εσείς ο τυχερός νικητής που κατόπιν κληρώσεως θα κερδίσει 1 οικογενειακό τριήμερο στα Koutrakis Rooms στην Φοινικούντα Μεσσηνίας. Ειδικότερα, η προσφορά αφορά 2 διανυκτερεύσεις για 1 οικογένεια (2 γονείς, 2 παιδιά) για όλο το 2013 εκτός από τον Αύγουστο.
Koutrakis Rooms
info@koutrakisrooms.gr
6977740695
970672_495009080571890_1058790872_n
Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 17 Ιουνίου, στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.
Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
  • Κερδίστε 1 οικογενειακό τριήμερο στα Koutrakis Rooms στην Φοινικούντα Μεσσηνίας
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

http://www.infokids.gr/2013/06/kerdiste-1-oikogeneiako-triimero-sta-koutraki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου