Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Έξι μετάλλια για την ομάδα της DRCS στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας!

αναδημοσίευση απο www.pygmaxia.gr


Προφητική ήταν προηγούμενη δήλωση του Αρχηγού της ομάδας DRCS και ιδρυτή του συστήματος αφού για μια ακόμα φορά η Αγωνιστική Ομάδα DRCS κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας και Πολεμικών Τεχνών 2013, το οποίο έλαβε χώρα στο Μαρούσι της Αττικής υπό την Αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας I.S.D.O. (International Self Defence Organization).
Ο συνωστισμός μεγάλος, αφού ήταν Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με τους αθλητές να μπαινοβγαίνουν συνεχώς στο ring και στο ταταμι.

Η ομάδα του DRCS έλαβε μέρος με Αρχηγό της Ομάδας τον Αρχηγό και Ιδρυτή του DRCS κο ΤΟΥΡΤΙΔΗ Ευθύμιο και μέλη της ομάδας οι:
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Νικήτας, ΛΙΚΑΟΣ Αθανάσιος, ΚΥΠΑΡΙΣΣΑΚΗΣ Ιωάννης, ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ Ιωάννης, ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ Γεώργιος, ΜΠΑΜΙΔΗΣ Μάριος και ΣΙΔΗΡΑ Αναστασία.
Για την συμμετοχή στην ομάδα προτιμήθηκε η παρουσία αθλητών που έχουν ολοκληρώσει την σχολή εκπαιδευτών και έχουν αγωνιστική εμπειρία.
Πιο συγκεκριμένα στο αγώνισμα των μοντέρνων τεχνικών αυτοάμυνας αγωνίστηκαν οι ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Νικήτας ο οποίος έλαβε την 1η θέση, ο ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ Γεώργιος ο οποίος έλαβε την 2η θέση, ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΑΚΗΣ Ιωάννης ο οποίος έλαβε την 3η θέση και ο ΛΙΑΚΟΣ Αθανάσιος ο οποίος λόγο τραυματισμού του στο γόνατο, έχασε κάποια στιγμή την ισορροπία του με αποτέλεσμα να του κοστίσει την 3η θέση μαζί με τον ΚΥΠΑΡΙΣΣΑΚΗ Ι.
Στο αγώνισμα των τεχνικών αυτοάμυνας για σώματα ασφαλείας (Special Forces) έλαβε μέρος ο ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ Ιωάννης κατακτώντας την 2η θέση.
Στο αγώνισμα των μοντέρνων τεχνικών αυτοάμυνας γυναικών έλαβε μέρος η ΣΙΔΗΡΑ Αναστασία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και στο αγώνισμα της κατηγορίας Open έλαβε μέρος ο αρχηγός της ομάδας ΤΟΥΡΤΙΔΗΣ Ευθύμιος δίνοντας στην ομάδα ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο.
Με απολογισμό λοιπόν 3 χρυσά 2 Αργυρά και 1 Χάλκινο επέστρεψε η ομάδα στις βάσεις τις μοιράζοντας χαμόγελα με την επιτυχία που είχε όχι μόνο να υψωθεί η Ελληνική σημαία και να ακουστεί ο Εθνικός μας ύμνος 3 φορές αλλά και που κατάφερε να κλειδώσει και τις 3 θέσεις στην κατηγορία των τεχνικών μοντέρνας αυτοάμυνας.
Ο κος ΤΟΥΡΤΙΔΗΣ Ε. δηλώνει ευχαριστημένος τόσο με τις θέσεις που έλαβε η ομάδα του αλλά φυσικά και με τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι τώρα, που αν υπολογίσει κανείς τα Παγκόσμια αλλά και τα Πανευρωπαϊκά από το 1ο πρωτάθλημα της ISDO το 2010 έως σήμερα αριθμούν τα 6 χρυσά, 5 αργυρά και 5 χάλκινα σε παγκόσμια και 4 χρυσά και 1 χάλκινο σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου