Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Μεγάλη επιτυχία οι αγώνες στην Κέρκυρα .

Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου η διοργάνωση αγώνων Thai Boxing στο κατάμεστο από φιλάθλους Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.
Διοργανωτής των αγώνων ήταν ο Α.Ο. Sport Center Corfu.Έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων και αφιερώθηκε στη μνήμη του Γιώργου Τσιριγκάκη ο οποίος έφυγε στα 27 του χρόνια από τροχαίο.
Πολλοί θεατές αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν όρθιοι τους αγώνες ενώ οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να στήσουν πρόσθετες εξέδρες γύρω από το ρινγκ ώστε να χωρέσουν και αυτοί που δεν μπορούσαν να δουν όρθιοι. Στο σύνολο υπολογίζεται ότι παραβρέθηκαν στους αγώνες περίπου 1000 φίλαθλοι.
Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό και οι Κερκυραίοι πέρα από τις επιτυχίες που είχαν έφυγαν ευχαριστημένοι και από το καλό θέαμα αλλά και την καλή οργάνωση και ροή του προγράμματος.
Στο βασικό αγώνα της βραδιάς για τον τίτλο Ευρώπης της WKN στα 75 νικητής και νέος κάτοχος αναδείχθηκε ο Κώστας Ασονίτης όταν μετά από ισχυρό κτύπημα στο σαγόνι ο Burne γονάτισε και ο διαιτητής έπειτα από μέτρημα σταμάτησε τον αγώνα.
Στους άλλους δύο αγώνες τίτλων νικητές αναδείχθηκαν ο Γιώργος Γαστεράτος στα 67 κιλά εφήβων και ο Αχιλλέας Λεοντίδης στα 70 κιλά Ανδρών

Ο Γαστεράτος νίκησε στα σημεία με ελαφρό προβάδισμα τον Γραμματόπουλο από το Κιλκίς ενώ ο Λεοντίδης νίκησε στον πρώτο γύρο τον Χάρη Γκάζη έπειτα από αναγκαστική διακοπή του δεύτερου από τραυματισμό στα δάκτυλα του αριστερού ποδιού του. Ο αγώνας αυτός ο οποίος σίγουρα θα ξαναγίνει έπειτα από αίτημα του Γκάζη αλλά και επειδή θα είναι ένας από τους καλύτερους αγώνες μεταξύ Ελλήνων αθλητών όπως φάνηκε ήδη στον έναν και μοναδικό γύρο του αγώνα.
Η διοργάνωση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις προβλήθηκε ζωντανά από το Τηλεκέρκυρα το μεγαλύτερο τοπικό κανάλι του νησιού το οποίο στάθηκε από την πρώτη στιγμή δυναμικά κοντά στην διοργάνωση.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της διοργάνωσης:

1
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣMUAI THAI3x2'ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2
ΤΥΧΟΜΟΙΡΑ ΓΚΡΟΥΕΒΑKICK BOXING3x2'
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ ΤΙΤΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΟΜΑ 67 ΚΙΛΑ ΕΦΗΒΩΝ
3
ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣKICK BOXING3x2'
ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ
4
ΣΑΜΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣTHAI BOXING3x2'ΙΣΟΠΑΛΙΑ
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

5
ΜΕΡΤΟΓΛΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ
3x2'
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣKICK BOXINGΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

6
YACUB KAYAK-14x2'

ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ



7
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΚΤΩΡKICK BOXING3x2'
ΝΤΑΝΕΛΙΑΝ ΑΡΜΑΝΤ

ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ



8
ΡΑΪΔΟΣ ΟΡΦΕΑΣKICK BOXING3x2'
ΓΚΙΝΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟΝ 3ο ΓΥΡΟ

ΑΓΩΝΑΣ ΤΙΤΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΟΜΑ 70 ΚΙΛΑ ΑΝΔΡΩΝ
9
ΓΚΑΖΗΣ ΧΑΡΗΣK-15x2'
ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ

ΑΓΩΝΑΣ ΤΙΤΛΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ WKN 75 ΚΙΛΑ
10
GINO BURNEK-15x3'
ΑΣΟΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣΝΙΚΗΤΗΣ ΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου