Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση για Συνδρομή και Κόστος έκδοσης δελτίων

Αρ. πρωτ. 2569/04-11-2010
Αθήνα, 04 Νοεμβρίου 2010
Προς: Όλους τους Συλλόγους της Ομοσπονδίας
 
Θέμα: Ανακοίνωση για Συνδρομή και Κόστος Έκδοσης Δελτίων Κικ-Μπόξινγκ
 
            Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ σας γνωστοποιεί ότι στη γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2010 εγκρίθηκε η αύξηση της ετήσιας συνδρομής από 100 ευρώ που ήταν το χρόνο σε 200 ευρώ ετησίως. Επίσης, σε σχέση με την έκδοση δελτίων για οποιοδήποτε δελτίο εκδίδεται από εδώ και στο εξής θα υπάρχει κόστος εκτύπωσης και διαχείρισης του δελτίου 5 ευρώ και 20 ευρώ όταν ο αθλητής με το δελτίο αυτό εμφανιστεί σε αγώνες για το αυτοκόλλητο που έχει απεριόριστη ισχύ.
 
Επισυνάπτεται το συγκεκριμένο απόσπασμα πρακτικού από τη Γενική Συνέλευση:
 
Συνεδρίαση Γ.Σ. 22/11/2010
Απόσπασμα Πρακτικού
 
Οικονομικά (Αναπροσαρμογή συνδρομής μελών)
Για να μπορέσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ-Μπόξινγκ να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε το διπλασιασμό της ετήσιας συνδρομής από εκατό σε διακόσια ευρώ. Παράλληλα, όλοι οι σύλλογοι θα καταβάλλουν τη συνδρομή στην ομοσπονδία. Ο κάθε κλάδος άθλησης θα επιχορηγείται με 50% της ετήσιας συνδρομής που καταβάλλει ο κάθε σύλλογος - μέλος του συγκεκριμένου κλάδου.
Επίσης, όλοι οι σύλλογοι που θα φτιάχνουν δελτίο θα πληρώνουν 5 ευρώ, δηλαδή το κόστος εκτύπωσης και διαχείρισης του δελτίου και 20 ευρώ όταν ο αθλητής με το δελτίο αυτό εμφανιστεί σε αγώνες για το αυτοκόλλητο που έχει απεριόριστη ισχύ.
….
Κος Παναγοηλιόπουλος: Εγκρίνεται ο διπλασιασμός της ετήσιας συνδρομής και η αύξηση στο κόστος των δελτίων; ΝΑΙ. Η πρόταση ψηφίζεται ομόφωνα.
 
 
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
 
 
Γιάννακας Νικόλαος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου