Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

MAX FIGHT BULGARIA


  Μετά από την επαφή με τον πρόεδρο της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ.  Δημητρίου Δημήτρη δύο αθλητές  ο Ρίτσι Σάμο (Hellas top team) και ο Μπάμπης Καραγιάννης(Ευβοϊκή Δύναμη) ταξίδεψαν στην Βουλγαρία στις 12 Νοεμβρίου 2011.
Η Ελληνική αποστολή γύρισε από την Βουλγαρία γεμάτη εμπειρίες αλλά δυστυχώς χωρίς νίκη. Εννέα αγώνες m.m.a. περιελάμβανε η βραδιά που διοργάνωσε η Max Fight στο Ρούσι στην βόρεια Βουλγαρία. Μια καλοστημένη διοργάνωση που παρακολούθησαν περίπου 2.000 θεατές.
  8ος αγώνας Nikolao Alexiev  VS Καραγιάννη Μπάμπη.
 Στο ξεκίνημα ο Μπάμπης δέχεται ένα γόνατο στο κεφάλι και ο Nikolai όρθιος αρχίζει να πιέζει με χτυπήματα τον Έλληνα αθλητή, ο οποίος αρπάζει τον Βούλγαρο και οδηγεί το παιχνίδι στο έδαφος. Εκεί φάνηκε η υπεροχή του Μπάμπη στο grappling και απείλησε τον Βούλγαρο με ευθεία εξάρθρωση αγκώνα, με kimura και στο τέλος του γύρου έχοντας «πάρει» πλάτη με οπίσθιο πνιγμό.   Δυστυχώς ο Μπάμπης δεν οδήγησε τον Βούλγαρο σε υποταγή και κουρασμένος ξεκινάει τον δεύτερο γύρο.  Ο Nikolai που μέχρι τότε δεν είχε να δείξει ικανότητες στο Grappling καταφέρνει και υποτάσσει τον Καραγιάννη με γκιλοτίνα (ανάστροφος πνιγμός). Ένας αγώνας που ξεσήκωσε το κοινό , ενώ οι ίδιοι οι Βούλγαροι δεν πίστευαν ότι θα κέρδιζαν.
   Τελευταίος αγώνας της βραδιάς ο δύο φορές στο παρελθόν αντίπαλος του “Nitro” Σωκόλη, Savov Sveltozar εναντίον ενός μόλις δύο χρόνων αθλητή της Hellas Top Team, Ρίτσι Σάμο. Ο Ρίτσι με μόλις έναν επαγγελματικό αγώνα mma στο παλμαρέ του, αντικαταστάτης του Κατσαρού Ιωάννη στον αγώνα αυτό που επαγγελματικές υποχρεώσεις τον ήθελαν εκτός Ελλάδος την ημερομηνία αυτή, εναντίον του πολύ έμπειρου Savov.
  Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ρίτσι «στήνεται» στην απόσταση με τον Savov μπλοκάρει δεξιά πυγμή του, δέχεται ένα λάκτισμα στο πρόσωπο αλλά συνεχίζει με δυνατά low kicks. Στην απόπειρα όμως του Ρίτσι να συνεχίσει με πυγμές ο Savov ορμάει στα πόδια και οδηγεί τον αγώνα στο έδαφος οπού δίνει χτυπήματα. Πολύ δυνατός ο Ρίτσι προφυλάσσει το κεφάλι  και σηκώνεται όρθιος. Ο πολύ έμπειρος όμως Savov «αρπάζει» το κεφάλι του Ρίτσι και τον οδηγεί σε υποταγή με γκιλοτίνα σε όρθια θέση μόλις στο 1ο λεπτό. Απογοητευμένος ο Ρίτσι είπε : « έκανα λάθος την ώρα που σηκωνόμουν και δεν πρόλαβα να παίξω».
Έτσι όμως  είναι το mma……..  Έληξε έτσι μια ωραία βραδιά.
Συνοδός – Προπονητής της Hellas Top Team 
                                                                                       Ταχτσιόγλου  Γρηγόρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου