Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Οριακή νίκη για Henderson

Με ομόφωνη απόφαση των κριτών, ο Dan Henderson επικράτησε του Mauricio Rua, στο main event του UFC 139


Οι θεατές, αλλά και οι τηλεθεατές, παρακολούθησαν μία εντυπωσιακή μάχη, καθώς o αγώνας ήταν μοιρασμένος. Στους πρώτους τρεις γύρους, ο Hendo έριξε μερικές καλές γροθιές στον Shogun, ο οποίος απάντησε με τον ίδιο τρόπο στον 4ο και τον 5ο γύρο, που ο 41χρονος είχε κουραστεί.

"Τον χτύπησα δυνατά και καθαρά. Πίστευα ότι μπορούσα να τον αποτελειώσω στους 2-3 πρώτους γύρους. Έδειξε μεγάλη καρδιά και τέλειωσε τον αγώνα δυνατός", είπε ο Henderson.

Στο δεύτερο αγώνα της βραδιάς, ο Wanderlei Silva νίκησε με τεχνικό νοκ-άουτ τον Cung Le στο δεύτερο γύρο. Ο Βραζιλιάνος άντεξε στα χτυπήματα του Le στον πρώτο γύρο και με δυνατές γροθιές, αλλά και γονατιές στο δεύτερο γύρο έριξε στο καναβάτσο τον αντίπαλό του, αναγκάζοντας το διαιτητή να διακόψει τον αγώνα στο 4:49.

"Είναι εκπληκτική στιγμή για μένα. Δεν εγκαταλείπω ποτέ. Αν δουλεύεις σκληρά, τα καταφέρνεις. Με χτύπησε δυνατά. Είναι πολύ σκληρός", τόνισε ο Silva.

Με submission στο 1:27 του δεύτερου γύρου επικράτησε ο Urijah Faber του Brian Bowles και θα διεκδικήσει για δεύτερη φορά τον τίτλο Bantamweight από τον Dominick Cruz.

Το 2007, ο California Kid είχε επικρατήσει του Cruz στην κατηγορία των Featherweights και οι δυο τους έχουν ανοικτούς λογαριασμούς.

"Έτσι τελειώνουν οι αγώνες. Dominick, μπορείς να τρέξεις, αλλά δεν μπορείς να κρυφτείς. Βάλε λίγο ζελέ στο μαλλί κι ας παλέψουμε", δήλωσε ο Faber, προκαλώντας νωρίς-νωρίς τον Cruz.

Στους υπόλοιπους αγώνες:

Ο Martin Kampmann κέρδισε τον Rick Story με πλειοψηφική απόφαση.

Ο Stephan Bonnar κέρδισε τον Kyle Kingsbury με ομόφωνη απόφαση.

Ο Ryan Bader κέρδισε τον Jason Brilz με νοκ άουτ στο 1:17 του πρώτου γύρου.



Ο Michael McDonald κέρδισε τον Alex Soto με νοκ άουτ στο 0:56 του πρώτου γύρου.

Ο Chris Weidman κέρδισε τον Tom Lawlor με τεχνική υποταγή στο 2:07 του πρώτου γύρου.

Ο Gleison Tibau κέρδισε τον Rafael dos Anjos με πλειοψηφική απόφαση.

Ο Miguel Torres κέρδισε τον Nick Pace με ομόφωνη απόφαση.

Ο Seth Baczynski κέρδισε τον Matt Brown με υποταγή στο 0:42 του δεύτερου γύρου.

Ο Danny Castillo κέρδισε τον Shamar Bailey με ΤΚΟ στο 4:52 του πρώτου γύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου