Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Επέστρεψε ο «Τελευταίος Αυτοκράτορας»


Επέστρεψε ο «Τελευταίος Αυτοκράτορας»

Ο Fedor Emelianenko επανήλθε στις νίκες επιστρέφοντας, σε αγωνιστικό επίπεδο, στην πατρίδα του, ενώ παράλληλα έκλεισε ματς στην Ιαπωνία για το τέλος του 2011.
Πολυάσχολος λοιπόν ο «Last Emperor». Αφού πρώτα εξόντωσε σταδιακά τον Jeff Monson στο main event σόου του M-1 Global και πήρε τη νίκη με ομόφωνη απόφαση των κριτών, ο εκπρόσωπος του Fedor ανακοίνωσε το επόμενο του ματς. Αυτό θα γίνει στις 31 Δεκεμβρίου, στην Σαϊντάμα της Ιαπωνίας, στο πλαίσιο του παραδοσιακού «Dynamite!!».
Απέναντι στον Monson, ο Emelianenko απέδειξε ότι το... έχει ακόμα παρά τις τρεις διαδοχικές του ήττες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Απέναντι στον Ishii, όμως, θα έχει αρκετά πιο... περίπλοκο έργο. Ο προαναφερόμενος μαχητής, Satoshi Ishii, είναι χρυσός Ολυμπιονίκης Τζούντο το 2008, ο οποίος ακολούθησε στην συνέχεια καριέρα στις ΜΜΑ.
Φυσικά, το στοιχείο της Ιαπωνίας προσθέτει νοσταλγία σε αυτόν τον αγώνα, αφού ο «Τελευταίος Αυτοκράτορας» δοξάστηκε όσο λίγοι στην χώρα της Άπω Ανατολής. Πέρασαν αρκετά χρόνια, αλλά η μοίρα φέρνει τον Emelianenko πάλι στην Ιαπωνία, όπου θα πρέπει να αποδείξει ότι επέστρεψε για τα καλά.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου