Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ο Βασίλης Κακαρίκος κατέκτησε την ζώνη της WAKO PRO


ΔΕΥΤΈΡΑ, 29 ΝΟΈΜΒΡΙΟΣ 2010 20:00
PDF
kakarikos_wako_pro_1Στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Kick Boxing της Παγκόσμιας ομοσπονδίας WAKO που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι από 23 έως 27 Νοεμβρίου υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ, διεξήχθησαν αγώνες επίλεκτων αθλητών, με κορυφαίο γεγονός, την διεκδίκηση του Intercontinental WAKO title 69,100 kgr στο αγωνιστικό στυλ low kick.από τον Έλληνα πρωταθλητή Βασίλη Κακαρίκο (Γιώργος Αρμάγος)

. Αντίπαλός του ήτανι ο πρωταθλητής  Σερβίας στους επαγγελματίες Aleksandar Topic, ενώ παράλληλα την  βραδιά  πλαισίωσαν κορυφαίοι Έλληνες μαχητές   Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του Club Casino Loutraki, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους. Επίσημοι προσκεκλημένοι της βραδιάς ήταν ο Πάρις Βασιλικός που τιμήθηκε από την Ομοσπονδία για την προσφορά του στο Ελληνικό Κικ Μπόξινγκ αλλά και από την Παγκόσμια για τις διακρίσεις του σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα (2 χρυσά – 2 αργυρά – 2 χάλκινα μετάλλια) αλλά και την κατάκτηση του Παγκόσμιου τίτλου στα υπερβαρέα το 2003 , στον τελευταίο αγώνα της μεγάλης του καριέρας, αλλά και ο ANDRE MANAART ο κορυφαίος ξένος προπονητής του φημισμένου MEJIRO GYM  που παρέδωσε σεμινάριο σε προπονητές της ΠΟΚ και δήλωσε ενθουσιασμένος από το υψηλό επίπεδο των αθλητών και της διοργάνωσης.
vasilikos

Όλοι οι αγώνες ήταν εντυπωσιακοί με μοιρασμένα τα σημεία ανάμεσα στους αθλητές, για τον λόγο αυτόν άλλωστε υπήρχαν τρείς αποφάσεις πλειοψηφικές. Ο Βασίλης Κακαρίκος εκρηκτικός, δυνατός και ουσιαστικός όσος ποτέ άλλοτε, έδειξε από την αρχή ότι δεν θα άφηνε την ευκαιρία για την κατάκτηση Διεθνούς τίτλου της  WAKO να πάει χαμένη μπαίνοντας πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στις αρχές του 3ου γύρου να πετύχει με δεξί λάκτισμα στο κεφάλι τον αντίπαλό του που αναγκάστηκε να σταματήσει με ένα βαθύ σκίσιμο στο μέτωπο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν τα παρακάτω με αναγραφόμενο νικητή τον πρώτο.
PREGAMES
71,800 kg, Low Kick, 3x2
Ιγνάτιος Κεφαλινός  (Fight Academy) vs Γρηγόρης Σάπικας ( Glory Club Νέας Φιλαδέλφειας), 3-0 ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ
glorysmall

75,000 kg, Muay Thai 3x2
Θωμαίδης Πάρις  (Κρητικός Camp) – Τρύπας Θέμις (ΑΟ Εκτορας), 3-0 ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ
themis
78,100 kgMuay Thai 3x2
Χιώτης Δημήτρης (Nas Camp) - Τζανάτος  Γιώργος (ΑΟ Εκτορας), 3-0 ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ
prefight1
MAIN EVENT
66,800 kg K1, 3 rounds  x 3 min
Νίκος Γκίκας (HELLAS) vs Ricardo Luiz (PORTUGAL) 3-0 ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ,
Πολύ καλή εμφάνιση από τπν αθλητή του Γιάννη Θεοφάνους που νίκησε καθαρά στα σημεία τον αντίπαλό του.
gikas
71,800 kg Thai Boxing rounds  x 2 min
Νάσος Γλυκής (HELLAS) vs Diogo Freitas (PORTUGAL), ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο Θεσσαλονικιός προπονητής  πραγματοποίησε εξαιρετική  εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών, αφού στην ουσία είχε να αγωνιστεί περισσότερο από 5 χρόνια και κατέρριψε τον μύθο ότι οι αθλητές του MUAY THAI δεν είναι πολύ τεχνικοί.
glykis
71,800 kg Low Kick, 3 rounds  x 3 min
Βλαδίμηρος Ναζαρένκο (HELLAS) vs Mihali Ovidio (ITALY) ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο αθλητής του Κώστα Αθανασόπουλου δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε τελικά να κερδίσει δίκαια τον αντίπαλό του υπερισχύοντας στα χτυπήματα χεριών και κερδίζοντάς του ένα knock down στον 2ο γύρο..
nazarenko

85,100 kg K1, 3 rounds  x 3 min
Νίκος Σοκώλης  (HELLAS ) vs Bratislav Ilic (SERBIA), 3-0 ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ
Ο Δημήτρης Δημητρίου δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια του αθλητή του που αν και κουράστηκε λίγο προς το τέλος του αγώνα,  έδειξε στοιχεία αθλητού υψηλών προδιαγραφών. Να σημειωθεί οτι ο Νίκος ήταν ο αθλητής που εντυπωσίασε περισσότερο από όλους τον Ολλανδό προπονητή Andre Mannart
sokolis

85,100 kg K1, 3 rounds  x 3 min
Lelio Ramunni (ITALY) vs Αλέξανδρος Νικολαίδης  (HELLAS) ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο Αλέξανδρος απέδειξε πέρα από το  ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής αθλητή (είχε τους περισσότερους φιλάθλους), ότι διαθέτει σπουδαίο ταλέντο και ψυχή πραγματικού μαχητή. Υπερίσχυσε στα χτυπήματα χεριών, δεν κατάφερε όμως να αντιμετωπίσει τα πολύ δυνατά λακτίσματα του αντιπάλου του με αποτέλεσμα να χάσει με μικρή διαφορά στα σημεία. Παρά το αμφισβητούμενο αποτέλεσμα παρέδωσε μαθήματα ήθους αποδεχόμενος το αποτέλεσμα των κριτών και θα έχει την ευκαιρία στο κoντινό μέλλον για μια ρεβάνς.
nikolaidis
Intercontinental WAKO Title
69,100 kg Low Kick , 5 rounds  x 3 min
Vasilis Kakarikos (HELLAS).vs Aleksandar Topic (SERBIA), με διακοπή από το γιατρό λόγω σκισίματος στο μέτωπο.
kakarikos_wako_pro

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣEIΣ!

    Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ SPARTANFIGHTER

    ΑπάντησηΔιαγραφή